Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Lav isterninger på lyntid med prisvenlig maskine

Med den nye Witt Classic Ice Cube Maker har du isterninger på kort tid. Prisen er til at have med at gøre.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En ny hedebølge er over os, og det betyder akut behov for opfriskende iskaffe, læskende limonade eller iskolde gin & tonics.

Krisen er stor, hvis ikke der er isterninger klar i fryseren. Det tager typisk mange timer at fryse nye.

Med Witt Classic Ice Cube Maker har du imidlertid friske isterninger på blot en time.

Renser sig selv

Maskinen klarer op til 98 små eller 72 store isterninger. Du skal blot fylde vand i beholderen, og maskinen klarer resten.

Med sin kompakte størrelse på 330 x 227 x 282 mm optager den hverken meget plads på bordet eller i skabet. En fordel i ethvert køkken, hvor køkkenapparaterne ofte har det med at ”slås om pladsen”.

Isterningmaskinen er udstyret med et smart rengøringsprogram, som sikrer nem vedligeholdelse og en bundproppen gør det nemt at tømme den.

Witt Classic Ice Cube Maker er designet rustfrit stål og sælges til 1.499 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere