Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Oplad din smartphone lynhurtigt i bilen

Den nye OnePlus Supervooc 80W biloplader gør det muligt at oplade mobiltelefon og andre gadgets lynhurtigt, når du ruller afsted i bilen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I går kunne OnePlus løfte sløret for deres nye 10T-mobil, der byder på markedets hurtigste opladning:

https://www.altomdata.dk/oneplus-klar-med-heftig-powermobil-til-overkommelig-pris/

Der nytter dog ikke meget med en mobil, der kan lade lynhurtigt, hvis man sidder i en bil, der kun kan levere 5W ud af USB-stikket.

Derfor præsenterede OnePlus også en ny bilplader, som er i stand til at fylde strøm på mobilen med op til 80W. Er mobilen i stand til at trække så meget har du en fuld opladning på en halv times tid.

Oplader alle enheder

Uanset mobilens evner vil OnePlus OnePlus Supervooc 80W leverer den maksimale effekt, hvad enten det gælder Androids, iPhone, høretelefoner, bærbare computere, tablets, mobile spillekonsoller mm.

OnePlus OnePlus Supervooc 80W sælges til 499 kroner og er på markedet inden længe.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere