Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

B&O går efter virksomhederne – certificerer hovedtelefoner til Teams og Zoom

Det danske luksusmærke B&O er ved at arbejde sig ind på virksomhedsmarkedet. Tidligere indgik man et samarbejde med Cisco, og nu skal en række hovedtelefoner certificeres til onlinemødeplatformene Teams og Zoom.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Normalt forbinder man B&O med luksusprodukter til forbrugere, men virksomheden har i stigende grad gjort b-t-b-markedet til et fokusområde. Nu certificeres en række af virksomhedens hovedtelefoner og Bluetooth-produkter til Microsoft Teams og Zoom. Det sker i løbet af de kommende måneder, oplyser virksomheden.

Hensigten er at sælge mere til virksomhedernes voksende antal hybridmedarbejdere.

Mere fart på b-t-b

Flere af Bang & Olufsens produkter bliver allerede brugt til hjemmearbejde, og ifølge John Howard, der er ansvarlig for Bang & Olufsens Enterprise-forretning, og dermed salget til virksomheder, vil certificeringerne forbedre produktoplevelsen og accelerere Bang & Olufsens indtog på business-to-business markedet.

"Der er en stigende efterspørgsel efter multifunktionelle high-end-lydprodukter, der kan bruges både til arbejde og i fritiden – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Bang & Olufsen har en unik position i forhold til at møde den efterspørgsel. Vi er kendt for at skabe langtidsholdbare produkter i et tidløst design, der også har en fantastisk lyd. Certificeringerne til Microsoft Teams og Zoom er til med til at gøre lydoplevelsen og funktionaliteten endnu bedre, og vi forventer, at vores Enterprise-forretning vokser i de kommende år," siger John Howard.

Bedre møder med B&O

På verdensplan bruger flere millioner mennesker til dagligt Microsoft Teams og Zoom, og certificeringerne betyder, at Bang & Olufsen kan forbedre produktoplevelsen betydeligt, forklarer virksomheden.

”Vi arbejder hele tiden på at forbedre produktoplevelsen. Det gør en markant forskel, om lyden går klart igennem og forbindelsen er god, når du deltager i et møde eller bare skal koncentrere dig om en opgave og gerne vil lukke andre lyde helt ude. Derfor samarbejder vi nu med førende virksomheder inden for dette område, så vi kan tilbyde den nyeste teknologi og software i vores produkter,” siger John Howard.

Strategisk valg for B&O

Business-to-business-markedet er følge B&O et strategisk fokusområde. I forvejen arbejder virksomheden sammen med amerikanske Cisco, der leverer. Sidste år lancerede Cisco et professionelt headset målrettet hybridmedarbejderen.

Derudover har Bang & Olufsen indgået et samarbejde med HP for at løfte lydoplevelsen på den hybride arbejdsplads, blandt andet i produktserien til konference- og mødelokaler, HP Presence, forklares det i en meddelelse.

"Vi ser vores enterprise-forretning som et strategisk vigtigt område, og vi oplever stigende interesse fra virksomheder i hele verden, der vil tilbyde Bang & Olufsen højttalere, headsets og høretelefoner til deres medarbejdere. Vi vil fortsætte med at udvide vores produktportefølje til virksomheder med nye produkter og partnerskaber og dermed vækste denne del af vores forretning yderligere," siger John Howard.

B&O oplyser ikke, hvilke konkrete produkter der vil blive certificeret til de to mødeplatforme.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere