Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

B&O går efter virksomhederne – certificerer hovedtelefoner til Teams og Zoom

Det danske luksusmærke B&O er ved at arbejde sig ind på virksomhedsmarkedet. Tidligere indgik man et samarbejde med Cisco, og nu skal en række hovedtelefoner certificeres til onlinemødeplatformene Teams og Zoom.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Normalt forbinder man B&O med luksusprodukter til forbrugere, men virksomheden har i stigende grad gjort b-t-b-markedet til et fokusområde. Nu certificeres en række af virksomhedens hovedtelefoner og Bluetooth-produkter til Microsoft Teams og Zoom. Det sker i løbet af de kommende måneder, oplyser virksomheden.

Hensigten er at sælge mere til virksomhedernes voksende antal hybridmedarbejdere.

Mere fart på b-t-b

Flere af Bang & Olufsens produkter bliver allerede brugt til hjemmearbejde, og ifølge John Howard, der er ansvarlig for Bang & Olufsens Enterprise-forretning, og dermed salget til virksomheder, vil certificeringerne forbedre produktoplevelsen og accelerere Bang & Olufsens indtog på business-to-business markedet.

"Der er en stigende efterspørgsel efter multifunktionelle high-end-lydprodukter, der kan bruges både til arbejde og i fritiden – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Bang & Olufsen har en unik position i forhold til at møde den efterspørgsel. Vi er kendt for at skabe langtidsholdbare produkter i et tidløst design, der også har en fantastisk lyd. Certificeringerne til Microsoft Teams og Zoom er til med til at gøre lydoplevelsen og funktionaliteten endnu bedre, og vi forventer, at vores Enterprise-forretning vokser i de kommende år," siger John Howard.

Bedre møder med B&O

På verdensplan bruger flere millioner mennesker til dagligt Microsoft Teams og Zoom, og certificeringerne betyder, at Bang & Olufsen kan forbedre produktoplevelsen betydeligt, forklarer virksomheden.

”Vi arbejder hele tiden på at forbedre produktoplevelsen. Det gør en markant forskel, om lyden går klart igennem og forbindelsen er god, når du deltager i et møde eller bare skal koncentrere dig om en opgave og gerne vil lukke andre lyde helt ude. Derfor samarbejder vi nu med førende virksomheder inden for dette område, så vi kan tilbyde den nyeste teknologi og software i vores produkter,” siger John Howard.

Strategisk valg for B&O

Business-to-business-markedet er følge B&O et strategisk fokusområde. I forvejen arbejder virksomheden sammen med amerikanske Cisco, der leverer. Sidste år lancerede Cisco et professionelt headset målrettet hybridmedarbejderen.

Derudover har Bang & Olufsen indgået et samarbejde med HP for at løfte lydoplevelsen på den hybride arbejdsplads, blandt andet i produktserien til konference- og mødelokaler, HP Presence, forklares det i en meddelelse.

"Vi ser vores enterprise-forretning som et strategisk vigtigt område, og vi oplever stigende interesse fra virksomheder i hele verden, der vil tilbyde Bang & Olufsen højttalere, headsets og høretelefoner til deres medarbejdere. Vi vil fortsætte med at udvide vores produktportefølje til virksomheder med nye produkter og partnerskaber og dermed vækste denne del af vores forretning yderligere," siger John Howard.

B&O oplyser ikke, hvilke konkrete produkter der vil blive certificeret til de to mødeplatforme.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere