Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Creative klar med soundbar til under 500 kroner

Creative Stage Air V2 er en slank soundbar til skrivebordet, der ikke koster en bondegård.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Stage Air V2 er en ny og opdateret udgave af den populære forgænger Stage Air. Stage Air V2 har undergået en fornyelse indefra og ud.

Den har fortsat en kompakt og slank profil. Dertil leverer den en fyldigere lyd. Selvom der ikke er subwoofer, skal den levere en markant bedre bas, takket være Stage Air V2s nye fuld-frekvens racetrack drivers og en ekstra stor passiv radiator.

Batteri og nyeste Bluetooth

Soundbaren kan tilsluttes pc, Mac, PS5, Nintendo Switch og mobile enheder. Der er USB-stik til lyd og strøm samt 3,5 mm stik til analog tilslutning. Det er også muligt at tilslutte Stage Air V2 som trådløs højtaler med den nyeste Bluetooth 5.3-teknologi, med en seks timers afspilning på en enkelt opladning - og man kan derfor sagtens tage soundbaren med sig rundt i hjemmet.

Creative Stage Air V2 koster 59,99 euro, hvilket svarer til cirka 450 kroner. Den kan købes på Creatives webshop.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere