Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Xiaomi Smart Band 7: Funktionsspækket fitnessarmbånd til fin pris

Er du på udkig efter et funktionsrigt armbånd med et solidt udvalg af fitnessfunktioner, så er Xiaomi Smart Band 7 et rigtig godt køb.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er er ret utroligt hvad man enheder kan få af avanceret i lille diskret armbånd, der ikke koster alverden. Xiaomi Smart Band 7 koster under fem hundrede kroner, men byder på flot 1.62” Amoled farveskærmskærm, et velkørende interface og en imponerende batteri. Der går op til 14 dage får armbåndet skal i den medfølgende magnetiske oplader.

Udover at kunne vise klokken og måle VO 2 Max, SpO 2 og puls er der mulighed for at tracke 120 træningsformer, herunder tennis, bådsport og ikke mindst svømning. Med 5 ATM vandtæthed tager armbåndet ikke skade af en dukkert. Du får overblik over træningsbelastning, restituering, varighed, effekt og det er nemt at overskue sin fremgang med et tydeligt index på displayet.

Holder øje med din sundhed

Bliver dit SpO 2 niveau for lavt er der mulighed for at få en alarm. Ligeledes kan du blive underrettet, hvis du stressniveau er for højt. Det er muligt at over en enkelt dag eller en længere periode om du er generelt har tendens til stress i din hverdag.

Søvn kan også måles i detaljen, så du kan se om du får den hvile du har brug for eller om der omstændigheder der forstyrrer din søvn.

Uret kan skræddersyes med over 100 forskellige urskiver eller med remme i forskellige farver, som kan tilkøbes

Uret fungerer både med Android- og iOS-enheder og kan styres via Mi Fitness, der er tilgængelig på begge platforme.

Er du på udkig efter et funktionsrigt armbånd med et solidt udvalg af fitnessfunktioner, så er Xiaomi Smart Band 7 et rigtig godt køb.

Pris: 499 kroner