Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Teamgroup T-Force Delta RGB: Til en monstermaskine

Ikke til enhver, men der er virkelig knald på.

Af Torben Okholm, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

The Teamgroup Delta RGB DDR5-6400-sættet er et af de hurtigste hukommelsessæt på markedet. Det er et sæt, som vil være overkill for de fleste brugere, men hvis man er så heldig at eje en overclocket maskine i den høje ende, skylder man sig selv at anskaffe et sæt af denne højhastigheds-ram og få det bedste ud af det.

Det sæt, vi testede, omfattede SK Hynix IC’er, og det havde overraskende god plads til overclocking. Hvis man er lidt vovet med spændingen, kan man presse dette sæt op i nærheden af 7000 MHz. Det lykkedes os at nå DDR5-6667 med latenstal på 36-38-38, og det placerer dette DDR5-sæt et godt stykke foran DDR4.

Flot lys

Sættet kan fås i enten sort eller hvid. Dets diffuse rgb-lys ser forrygende ud, og det glæder os at konstatere, at prisen er lavere end oprindeligt angivet. Det er stadig et kostbart sæt, og det henvender sig ikke til enhver, men hvis man overvejer noget i retning af et RTX 3090 Ti, er det helt oplagt at satse på Team Delta RGB DDR5-6400.