Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ikonisk spilmus vækkes til live med ny teknologi

De nye G502 X-mus fører G502’s arv videre. Den nye linje er en genopfundet og nydesignet version med de mest avancerede spilteknologier.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

”G502 er et ikon inden for spilverdenen, og vi ved, at brugerne har ventet på næste generations G502," siger Ujesh Desai, vice president og general manager for Logitech Gaming. "Derfor har vi gentænkt den ikoniske G502, redesignet produktet og fuldført tekniske opdateringer, der løfter den legendariske gamingmus ind i en ny æra af spil. Med lettere materialer og banebrydende teknologi lover den nye G502 X at fortsætte G502-traditionen med ultimativ ydeevne og total kontrol."

Eksklusivt for Logitech G kommer alle G502 X-modeller med de helt nye Lightforce hybrid optisk-mekaniske kontakter som skal sikreutrolig hastighed og pålidelighed samt præcis aktivering med skarp respons.

Hurtige switches

Lightforce er en mikroswitch-teknologi, der kombinerer fordelene ved optiske switches med den vigtige følelse af mekaniske kontakter, som spillere elsker. Optiske kontakter giver hurtig hastighed, ydeevne og god pålidelighed i hele musens levetid.

Lightforce bruger galvaniske kontaktdele i kontakten, der fungerer ligesom mekaniske afbrydere, for at bevare den sprøde følelse. Resultatet skal være optiske og mekaniske triggere, der er konstrueret i forening, og leverer den ultimative spilydelse. Lightforce hybridswitches giver optisk aktivering med lav latens kombineret med de bedste egenskaber fra skarpe, taktile mekaniske klik.

G502 X præsenterer en nydesignet, vendbar og aftagelig DPI-shift-knap til at rumme en bred vifte af håndstørrelser og grebsstile, et nydesignet scrollehjul med højere stabilitet og reduceret vægt, samtidig med at G502's ikoniske dobbelte hyperhurtige uendelige rulning og præcision bevares. USB-C-opladning til trådløse versioner, samt et tyndvægget eksoskelet for vægtreduktion og maksimal stivhed.

G502 X er også udstyret med HERO 25K højpræcisions-gamingsensoren, der tilbyder en nøjagtighed på 1-1 forhold ved sub-mikron-niveauer og nul udjævning, filtrering eller acceleration.

Sammen med aktivitet og ydeevne uden ledning og, når den kombineres med Lightforce, har musen responstider 68 procent hurtigere end den forrige generation.

Opdateringen af den trådløse Lightspeed-protokol gør det også muligt for spillere at forbinde to Lightspeed-enheder til én modtager ved hjælp af Device Pairing Tool i G HUB. Spillere kan vælge at betjene G502 X med den samme modtager som deres Logitech G915, G915 TKL eller G715 gamingtastaturer.

Derudover er G502 X-linjen kompatibel med Logitech G Powerplay trådløse opladningsmåtter for ubegrænset batterilevetid uden ledninger.

G502 X PLUS-modellen leveres med Lightsync RGB med, 8-LED-belysning, der kan tilpasses og adapteres, mens brugeren spiller, opstarts- og nedlukningseffekter og batterioptimering gennem registrering af aktiv afspilning.

Alle tre mus fås i sorte og hvide farver.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere