Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Denne tablet tåler 62 grader og et fald på over en meter

Denne nye pansrede tablet fra Dell er skabt til de mest barske miljøer – ja, nærmest ekstreme omgivelser, hvor der er glødende varmt, iskoldt og fyldt med støv, snavs og vand.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Her er tablettens svar på en pansret mandskabsvogn. Den nye Dell Latitude 7230 Rugged Extreme fungerer på steder, hvor mennesker nærmest ikke kan overleve, og den er da også skabt til fagfolk, der arbejder i selv de mest ekstreme miljøer.

Det kan være de hedeste ørkner, hårde fabriksmiljøer eller isnende kulde og snefog i polaregne.

Ideen med maskinen er ifølge Dell, at man ikke skal gå på kompromis med ydeevne eller tilslutningsmuligheder, når man arbejder i felten eller på fabriksgulvet.

Latitude 7230 Rugged Extreme er ifølge Dell en let, men dog enormt kraftig 12”-tablet. Den drives af en 12. generations Intel Core-processorer og har integreret Iris Xe-grafik, hvilket ifølge producenten gør den til den stærkeste 12”-tablet af den robuste type på markedet.

Kan betjenes med handsker

Tabletten er IP65-klassificeret mod støv, snavs og vand. Den er faldtestet til 1,2 meter og temperaturtestet fra -28 til 62 grader. Derudover kommer den med forbedret batterilevetid og øget skærmstørrelse i forhold til forgængeren, og takket være handskeberørings-funktionen kan man altid betjene enheden.

Latitude 7230 Rugged Extreme er kompatibel med Wi-Fi 6E. Den har adgang til en lang række nye sikkerhedsfunktioner – via det forudinstallerede Dell TPM 2.0 ControlVault samt infrarødt kamera til Microsoft Windows Hello-ansigtsgenkendelse.

Derudover byder den på en række valgfri funktioner, heriblandt en fingeraftrykslæser, en flytbar ssd-harddisk til at tage følsomme data med sig samt en smartcard-læser.

Latitude 7230 Rugged Extreme kan købes senere på året. Priserne bliver offentliggjort på et senere tidspunkt, forklarer Dell.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere