Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Burger King lancerer samarbejde med Call of Duty

Burger King og Call of Duty lancerer in-game items, der aktiveres ved køb af en Whopper.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det nye samarbejde giver Burger Kings gæster adgang til et Operator Skin in-game og én times 2XP for hver Whopper, de køber (gælder ikke Whopper Junior).

Burger King annoncerer et samarbejde med den verdensomspændende gaming franchise Call of Duty. Det sker i forbindelse med spillets største lancering i år, Call of Duty: Modern Warfare II. Gennem samarbejdet vil Burger Kings gæster få en unik kode, når de køber en Whopper (gælder ikke Whopper Junior).

Denne unikke kode giver et gratis BK Operator Skin og én times dobbelt XP (2XP) i Call of Duty: Modern Warfare II. Spillerne kan således fordoble deres experience points i én time, hver gang de køber en Whopper (gælder ikke Whopper Junior).

Fiktiv fast food

Alle Operator Skins er udsmykket med logoet for ”Burger Town”: En fiktiv fast food-kæde, der optræder i flere af Call of Duty-spillene. For hvert køb af en Whopper, kan én times dobbel XP (2XP) indløses, og hver spiller kan indløse op til 40 timer (ikke kun begrænset til denne kampagne).

Kampagnen er tilgængelig i alle restauranter i Danmark fra onsdag den 26. oktober.

- ”Mange af vores gæster er også gamere, så ved at give dem Call of Duty-præmier, møder vi også vores gæster in-game og tager del i noget, som de virkelig brænder for,” siger Iwo Zakowski, Senior Director of Global Marketing hos Burger King, og fortsætter: ”Vi er begejstrede over samarbejdet med Call of Duty, fordi vi kan give vores gæster en gratis bonus i et spil, de elsker.”.

- ”Vi er utroligt glade for at kunne teame op med Burger King og fejre udgivelsen af Modern Warfare II sammen,” siger William Gahagan, Director of Global Partnerships hos Activision. ”Vores brands har slået sig sammen og skabt et tilbud, som fans vil elske, og jeg glæder mig til at se spillere i BK Operator Skins online i lanceringsweekenden.”.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere