Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Jabra lancerer 100 procent trådløse earbuds til hybridarbejdet

De nye Evolve2 Buds er specielt designet til professionelt brug og certificeret til virtuelle mødeplatforme som Microsoft Teams og Zoom.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I en tid, hvor hybridarbejde er blevet standarden for de fleste medarbejdere, er det vigtigt, at have frihed og fleksibilitet til at arbejde hvor som helst. De nye Evolve2 Buds er skabt til at øge koncentrationen og forbedre samarbejdet for medarbejdere, der arbejder på farten. Evolve2 Buds er certificeret til brug med førende virtuelle mødeplatforme som Microsoft Teams og Zoom, og bruger den nyeste teknologi til at reducere forstyrrende baggrundsstøj og opnå den bedst mulige opkaldskvalitet.

Minimale forstyrrelser

Når vi arbejder hjemmefra, på kontoret eller i et offentligt rum, bliver vi ofte forstyrret – det kan være alt fra lyden af vores vaskemaskine, der rumler, til lyden af en barista der arbejder ved kaffemaskinen, eller en kollega der snakker i baggrunden. Derfor kommer Evolve2 Buds med en justerbar Active Noise Cancellation (ANC) teknologi, så hybridarbejderne kan indstille ANC’en til deres fortrukne niveau, og dermed blokere for baggrundsstøjen og minimere forstyrrelser. Evolve2 Buds har også en MyFit-funktion, der hjælper til den mest optimale tætslutning, så du opnår den maksimale ANC-ydevne, samt SafeTone™ med PeakStop, der beskytter ørerne mod pludselige lydudsving

Større opkaldskvalitet og krystalklare samtaler

For medarbejderne er det vigtigere end nogensinde før at blive hørt under opkald, og at kunne tale frit med kolleger uden at blive afbrudt, særligt nu hvor virtuelle møder er blevet normen. Da mange af os nu er vant til den 100% trådløse earbud-formfaktor, har Jabra udviklet Evolve2 Buds med Jabra MultiSensor Voice™ for at gøre de arbejdsrelaterede opkald bedre for brugerne, der er på farten. Her anvendes en unik kombination af fire mikrofoner, bone conduction-sensorer og avancerede algoritmer til at dæmpe generende baggrundsstøj, så brugeren kan høres tydeligt af dem, der er på opkaldet, hvilket bidrager til mere fokuserede samtaleoplevelser.

Stor rækkevidde og gode tilslutningsmuligheder giver øget frihed

For dem, der ønsker en stabil forbindelse og øget frihed, kan Evolve2 Buds tilbyde en lang trådløs rækkevidde grundet den unikke USB-adapter, der følger med i etuiet, og kan tilsluttes din pc. Med en trådløs rækkevidde på op til 20 meter giver Evolve2 Buds medarbejderne mulighed for frit at bevæge sig rundt i deres hjem, eller hvor de nu arbejder fra, uden at gå på kompromis med opkaldskvaliteten.

De er certificeret til brug med førende virtuelle mødeplatforme, herunder Microsoft Teams og Zoom, og leverer op til 5 timers taletid og i alt 33 timers batteri med etuiet, så man undgår det ubelejlige i, at earbudsne løber tør for strøm midt i et møde.

"Den verden, vi lever i i dag, har fået os til at forlange frihed og fleksibilitet til at arbejde hvor som helst. Samtidig ved vi, at teknologi spiller en afgørende rolle i forhold til at øge medarbejdernes følelse af inklusion under den hybride arbejdsform. Med alt det i tankerne, har vi med vores nye Jabra Evolve2 Buds forsøgt at skabe et produkt, der giver medarbejdere mulighed for både at fremstå og lyde professionelle, selv når de arbejder på farten,” siger Holger Reisinger, SVP hos Jabra.

Evolve2 Buds egenskaber og specifikationer:

• Certificeret til Microsoft Teams og førende UC-platforme – for forbedret samarbejdsoplevelse
• MultiSensor Voice-teknologi – sikrer professionelle opkald ved at bruge flere mikrofoner og Jabra-algoritmer til at blokere for støj
• Plug-and-play USB-adapter for forbedret forbindelse - 20 meters rækkevidde giver brugerne frihed til at bevæge sig rundt i deres arbejdsmiljø
• Avanceret Multipoint forbindelse – opret forbindelse til to enheder på én gang
• Justerbar aktiv støjreduktion – filtrerer baggrundsstøj fra, hvilket giver mulighed for øget fokus
• HearThrough og brug af enkelt earbud – gør det muligt for brugeren at høre lyde fra omgivelserne gennem earbudsne, mens man har dem på
• Øget batteritid – op til 33 timers batteri med etui og mulighed for hurtigopladning og trådløs opladning
• Ultra-diskret design - for ultimativ komfort og et professionelt udseende

Evolve2 Buds vil være tilgængelige fra slutningen af november til en pris på cirka 1.930 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere