Artikel top billede

Her kan du tjekke temperaturen på din it-leverandør

Er din it-leverandør i topform? Computerworld tilbyder et værktøj til at tjekke tilstanden hos it-branchens virksomheder.

På hylden hos it-chefer og it-direktører er Computerworlds Top 100-magasin fast opslagsværk.

Men også på www.cw.dk/top100 følger konkurrenter med for at tjekke hinanden og suge lærdom til sig, mens kunderne holder et vågent øje med sine leverandører.

For trettende år i træk giver Top 100-analysen et komplet overblik over de bedste, største og hurtigst voksende it-virksomheder i Danmark - helt ned i specialistkategorier.

Egne analyser

Igen i år supplerer websitet det trykte magasin.

På nettet kan du læse alle listerne i deres komplette længde og du kan lave dine egne analyser af konkurrenter eller leverandører.

Med de mange års datamateriale, analyser, interviews og artikler samlet på Top 100-sitet fås ikke et bedre overblik og indblik i it-branchen.

I løbet af året vil siden blive løbende opdateret, så du altid har fingeren på pulsen af din konkurrent eller leverandør.

Derfor læser jeg Top 100

To it-chefer og to it-direktører fortæller her, hvordan de anvender Top 100.


Jørgen Bardenfleth, administrerende direktør for Microsoft
"Top 100 skaber overblik, og laver nogle af de sammenligninger, der kan gøre os alle klogere på markedet og konkurrenterne".


Lars Krejberg Petersen, it-chef hos Carlsberg
"Jeg får et overblik over, hvad der rører sig i it-branchen. Det giver mig samtidig indblik i, hvad folk i branchen tænker på."


Jan Cilius, statens it-chef
"Jeg bruger magasinet som opslagsværk og har det liggende på hylden, hvis jeg skal tjekke en it-virksomhed".


Camilla Gullits, administrerende direktør Traen
"Top 100 giver et indblik i hvilke trends, der rør sig på tværs af IT branchen. Jeg bruger det som inspiration til tiltag vi kunne tage".




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere