Artikel top billede

Nu kårer Computerworld Danmarks bedste it-firma

Computerworld udnævner om få dage Danmarks bedste it-virksomhed.

Computerworld kårer på onsdag for 13. år i træk Danmarks bedste it-virksomheder.

Landets bedste it-selskaber kåres i hovedkategorierne software, hardware, it-service og it-afsætning, ligesom der uddeles 13 specialpriser i de fire kategorier.

Virksomhederne bliver kåret efter en grundig gennemgang af deres nøgletal og helbredstilstand.

Det sker med et stort anlagt show i Axelborg i København, hvor en række indsigtsfulde it-folk vil garnere kåringerne med taler om blandt andet it-branchens muligheder for vækst i en tid præget af afmatning og dystre signaler fra vækst-barometeret.

Foruden kåringen af de fire hovedkategorier kårer vi de absolutte top-spillere i den danske it-branche, nemlig årets vækstkomet, årets sværvægter, supersværvægter og endelig Danmarks dygtigste virksomhed.

Den attraktive pris som årets bedste it-virksomhed gik sidste år til Kontron Technology, hvilket du kan læse mere om her.

Læs hele programmet til dette spændende arrangement på Computerworld Events' Top 100-side og følg kåringen og læs alle Computerworld-artikler om årets Top 100 her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere