Artikel top billede

Foto: Torben Klint

Top 100-voxpop: Hvorfor er du her i dag?

Vinderne af Top 100 2008 er nu afsløret, men Top 100 er mere end blot vindere og tabere. Læs her hvad nogle af deltagerne på Top 100-konferencen får ud af at være med.

Lidt over 200 deltagere på Computerworlds Top 100-konference har på tætteste hold overværet kåringen af vinderne af Top 100 2008.

Men Top 100-showet er mere end bare vindere og tabere. Computerworld har talt med et par af deltagerne på konferencen.

Pia Dalum, HR-manager, Microsoft Danmark:
"Top 100 er jo en temperaturmåling på, hvad der sker i it-branchen. Ud fra et HR-perspektiv har det derfor været spændende at høre Kim Gerner fra Deloitte fortælle om de udfordringer, branchen får på for eksempel medarbejdersiden fremover.

Det kan vi bruge, både i forhold til hvor Microsoft står i forhold til resten af branchen, men også hvordan branchen som helhed kan tiltrække både de unge og få flere kvinder til at vælge it-branchen som arbejdsplads."


Daniel Brun, it-konsulent, Kvanti ApS:
"Jeg er her i dag for at få indblik i, hvor virksomhederne bevæger sig hen. Jeg kigger særligt på, hvad de store selskaber gør. I det perspektiv har været interessant at høre om grøn it fra HP's direktør, Keld Jersild Olsen.

Det er nemlig en vej, vi selv overvejer at gå. Derudover har det været spændende at høre om de udfordringer, som Statens It står over for."


Thorvaldur Jensen, leder af NNIT's udviklingsafdeling:
"Der er jo mange forskellige, der dukker op til et arrangement som dette. Jeg kommer derfor for at møde både konkurrenter og kolleger.

Jo bedre jeg kender de andre, des bedre kan jeg agere. Som jeg ser på det, tager det tid fra en travl arbejdsdag, men når mine kunder kan prioritere det, så må der også være noget i det for mig."


Læs også: Voxpop: Det bedste og værste fra Top 100




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere