Her kan du sende selv-destruerende mails

Har du brug for at sende en mail, som modtageren ikke kan gemme for evigt, så er der her fem bud på internet-tjenester, hvor du kan sende selv-destruerende mails. Prøv løs her.

En gang i mellem kunne det måske være rart at sende en mail, der destruerer sig selv efter et stykke tid. Det smarte er, at modtageren for eksempel kun har 60 sekunder til at læse beskeden, inden den automatisk sletter sig selv.

Det lyder som noget fra en James Bond-film, men er faktisk meget enkelt at gå til. Nogle af de tjenester, der er på internettet, giver endda mulighed for, at man selv vælger, hvor længe eller hvor mange gange modtageren skal kunne læse beskeden, eller om den skal sendes anonymt.

Der er mange muligheder for at sende en mail på denne måde, og her er fem gode og gratis bud, som er værd at prøve af:

Vil du nemt og hurtigt sende en selv-destruerende mail så prøv www.sdmessage.com hvor du skriver mailen i en boks og sender den. Modtageren har 60 sekunder til at læse beskeden før: "The message you are trying to view has self destructeded, it is no longer available" kommer frem på skærmen.

www.WillSelfDestruct.com skriver du også direkte i en boks på siden, men du kan selv bestemme, hvor længe eller hvor mange gange modtageren kan se din mail, som samtidig kan blive sendt anonymt.

Med www.destructingmessage.com kan du vælge at sende en mail og bestemme, hvor længe modtageren har mulighed for at se den eller få lavet et link til den besked, du har skrevet.

www.Self-Destructing-Email.com kan du tilmelde dig med din egen webmail og får efterfølgende mulighed for, i din webmail, at tilføje .self-destructing-email.com til den mailadresse du sender til. Det gør mailen selvdestruerende. Tjenesten tilbyder også plug-in til mail-klienter som Outlook og Thunderbird.

www.StealthMessage.com kan du kryptere din mail og bede modtageren om at indtaste en kode, før vedkommende kan læse den. Du vælger selv, om mailen skal destruere sig selv, og så kan du også undersøge, hvad der er sket med den mail, du har sendt. For eksempel om modtageren har afkodet meddelelsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere