Pristjek: Fem harddiskoptagere med minimum 250 GB

Vi har fundet fem bud på din næste harddiskoptager med minimum 250 gigabyte plads. Se her hvad de kan, og hvad de koster.

Er du på vej på ferie, men vil ikke gå glip af yndlingsserien i tv, så snup en harddiskoptager.

Så er du sikker på, at du har tv-underholdningen klar, når du vender hjem.

Vi har fundet fem harddiskoptagere, der alle har en harddisk på minimum 250 gigabyte, HDMI-udgang og DVB-T.

Kan du klare dig med mindre, kan du finde inspiration i vores test 'Fire harddiskoptagere i nærkamp', hvor Panasonic, Sony, JVC og Pioneer bliver testet.

Her kan du også læse hvorfor, du skal passe på med at købe via udlandet.

Men her er fem bud på din nye harddiskoptager:

Sony RDR-HXD970

Harddiskoptageren fra Sony har en kapacitet på 250 gigabyte, der giver op til 710 timers optagelser. RDR-HXD970 har også elektronisk programguide, integreret digital og analog tuner, to USB-porte samt digital jukebox og fotoalbum. Du kan få Sony RDR-HXD970 for 2.895 kroner , og du kan læse mere om den her.

Toshiba RD-98DT

På Toshiba RD-98DT kan du fylde 250 gigabyte med optagelser. Den har DivX-support og en størrelse på 420x59x290 millimeter, og du kan få den for 3.061 kroner.

Panasonic DMR-EX87EG-K

Din nye harddiskoptager kan også blive Panasonic DMR-EX87, der kan fås for 3.143 kroner. Den har også DivX-support og vejer 4,2 kilo. Du kan læse mere om Panasonics harddiskoptager her.

Sony RDR-HXD1070

Kan du skrabe 3.610 kroner sammen, kan du blive ejer af Sony RDR-HXD1070, der byder på en 500 gigabyte harddisk, der kan rumme op til 1420 timers optagelser. Den har også elektronisk programguide, to USB-porte og digital jukebox og fotoalbum. Du kan læse mere om Sony RDR-HXD1070 her.

Panasonic DMR-EX 95

Panasonic DMR-EX 95 rummer 250 gigabyte, har support for DivX, hukommelseskortlæser, vejer 6,4 kilo og koster 4.390 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere