MySpace lancerer applikationer i Danmark

Nu kan man tilføje et væld af applikationer til sin MySpace-profil. Myspace lover, at det er <i>meget mere</i> brugbart end de tilsvarende på Facebook.

Noget der har gjort Facebook både elsket og hadet er de såkaldte applikationer, der gør det muligt at tilføje både brugbart men til tider også ligegyldig funktionalitet til sin profil.

Nu er Myspace for alvor kommet med på den vogn.

I dag lancerer MySpace sit nye widgetgalleri MySpace Apps. Brugerne får adgang til hundredvis af applikationer, som Myspace kalder næste-generations-widgets. De kan findes
her.

Applikationerne er skabt af udviklere verden over på den nye tekniske MySpace-platform, som man håber, at de danske udviklere nu også vil tage til sig. Den tekniske platform bygger på OpenSocial, der er en åben standard for sociale netværk.

»Den nye tekniske MySpace-platform kommer med værktøj, der gør enkle widgets med vampyrer og virtuelle drinks stærkt forældede.«

Sådan omtaler Myspace sit nye tiltag med slet skjult hentydning til Facebook.

Verdens største netværkssted forventer, at mange udviklere vil kaste sig over muligheden for at lave applikationer, fordi Myspace lover, at det er blevet lettere at tjene penge på programmør-arbejdet. Via platformen kan udviklere tjene penge på deres applikationer ved hjælp af annoncering, sponsorater, branding og produktsalg.

»Herhjemme har vi mange dygtige og kreative udviklere. MySpace Danmark ser frem til at promovere de danskudviklede applikationer,« siger Mikkel Abildtrup Bagger fra MySpace Danmark.

Myspace har cirka 110 millioner brugere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere