Den Blå Avis vil konkurrere med QXL.dk

Den Blå Avis begyndte i sidste måned at tilbyde auktioner. Interessen er stadig begrænset, men DBA.dk skal være en konkurrent til eBay og QXL på længere sigt.

QXL.dk har mere eller mindre et de facto monopol på netauktioner mellem private i Danmark. Men nu vil en af de danske web-veteraner lege med.

Den Blå Avis udvidede sin handelsplads på nettet med en auktionsplads i sidste måned.

I øjeblikket bør omfanget af åbne auktioner på DBA.dk ikke give anledning til bekymring hos de ansatte på QXL.dk, men de bør væbne sig til konkurrence i fremtiden, mener den nye auktionarius.

Ifølge DBAs direktør Frank Ludvigsen står hans nye tilbud stærkt i konkurrencen med for eksempel eBay.com og QXL.dk. Han tror, at kombinationen mellem auktioner og traditionelle annoncer kommer til at blive hans styrke.

»Auktioner passer godt ind i vores forretning. Vi ved, at det er et populært og stærkt salgs- og købsredskab, og at mange danskere er vilde med spændingsmomentet, der ligger i at kunne vinde en auktion. Der er ingen tvivl om, at vi forventer os rigtig meget af konceptet, og målsætningen er at få Danmarks største og bedste auktionssite, hvor danskerne trygt og sikkert kan sætte deres varer på auktion,« siger Frank Ludvigsen.

Den nye auktion rummer de samme muligheder, som man kender fra andre auktionssteder på nettet. Det vil sige, at man kan angive minimumspris, bedømme købere og sælgere og have sin auktion online i op til 14 dage. Dba.dk adskiller sig dog ved kun at kræve betaling, hvis varene bliver solgt. Andre sider opkræver ofte et startgebyr.

Dan Blå Avis har i forvejen cirka en million brugere om måneden på sin hjemmeside.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere