Zoom Network etableres i Danmark

Zoom Network etablerer nu sin Internettjeneste i Danmark. På www.zoom.dk kan man finde tilbud i forskellige produktkategorier som bøger, computerspil, computerudstyr, film, musik og programmer.


Zoom.dk er en guide til tusindvis af netbutikker i hele verden, som leverer direkte til Danmark. Med denne tjeneste skal det blive lettere at finde den billigste pris.


Så sent som den 18. november i år modtog Zoom den prestigefulde Internetpris IP Top Award ´99. "Nu sætter vi alt ind på, at tjenesten også skal blive godt modtaget her i Danmark", siger redaktør Katrine Falgren i Zoom.


Bag Zoom står de norske grundlæggere Per Siljubergsåsen og William Klippgen, og ikke mindst kapital fra Kistefos Venture Capital. Siljubergsåsen var også grundlægger i norske Mogul, der for nyligt blev opkøbt af svenske Optosoft - Nordens femte største Internetkonsulentselskab. Klippgen har baggrund i teknologigruppen i Excite.


Parallelt med etableringen av www.zoom.dk oprettes www.zoom.se med Magnus Attefall som redaktør.
  Brancheguiden
  Brancheguide logo
  Opdateres dagligt:
  Den største og
  mest komplette
  oversigt
  over danske
  it-virksomheder
  Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
  Hewlett-Packard ApS
  Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

  Nøgletal og mere info om virksomheden
  Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

  Kommende events
  AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

  Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

  06. december 2022 | Læs mere


  ERP løsninger til SMV segmentet

  For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

  07. december 2022 | Læs mere


  Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

  God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

  08. december 2022 | Læs mere