Zoom Network etableres i Danmark

Zoom Network etablerer nu sin Internettjeneste i Danmark. På www.zoom.dk kan man finde tilbud i forskellige produktkategorier som bøger, computerspil, computerudstyr, film, musik og programmer.


Zoom.dk er en guide til tusindvis af netbutikker i hele verden, som leverer direkte til Danmark. Med denne tjeneste skal det blive lettere at finde den billigste pris.


Så sent som den 18. november i år modtog Zoom den prestigefulde Internetpris IP Top Award ´99. "Nu sætter vi alt ind på, at tjenesten også skal blive godt modtaget her i Danmark", siger redaktør Katrine Falgren i Zoom.


Bag Zoom står de norske grundlæggere Per Siljubergsåsen og William Klippgen, og ikke mindst kapital fra Kistefos Venture Capital. Siljubergsåsen var også grundlægger i norske Mogul, der for nyligt blev opkøbt af svenske Optosoft - Nordens femte største Internetkonsulentselskab. Klippgen har baggrund i teknologigruppen i Excite.


Parallelt med etableringen av www.zoom.dk oprettes www.zoom.se med Magnus Attefall som redaktør.
  Brancheguiden
  Brancheguide logo
  Opdateres dagligt:
  Den største og
  mest komplette
  oversigt
  over danske
  it-virksomheder
  Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
  Itm8 | IT Relation A/S
  Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

  Nøgletal og mere info om virksomheden
  Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

  Kommende events
  People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

  Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

  13. december 2023 | Læs mere


  Computerworld Cyber Briefing

  Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

  19. december 2023 | Læs mere


  Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

  Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

  16. januar 2024 | Læs mere