Hacker stjæler Bill Gates' kreditkort-data

Politiet i Wales har anholdt en 18-årig hacker, som anklages for at have stjålet kreditkort-data fra flere end 26.000 kunder hos ni Internet-forretninger. Hackeren, Raphael Gray, forsvarer sig med, at han kun ønskede at demonstrere, hvor dårlig sikkerheden er hos mange firmaer på Internet. Blandt de personer, som fik deres kreditkort-informationer stjålet, var ingen ringere end verdens rigeste mand, Bill Gates.


Det amerikanske forbundspoliti FBI blev opmærksom på hackeren, efter at han afslørede sig selv ved at maile kreditkort-data for en lang række personer til medieselskabet NBCi. FBI vurderer, at tabene som følge af Gray's aktiviteter overstiger tre millioner dollars.


(Kilde: CNET)
  Brancheguiden
  Brancheguide logo
  Opdateres dagligt:
  Den største og
  mest komplette
  oversigt
  over danske
  it-virksomheder
  Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
  Ciklum ApS
  Offshore software- og systemudvikling.

  Nøgletal og mere info om virksomheden
  Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

  Kommende events
  GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

  GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

  02. december 2021 | Læs mere


  Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

  Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

  07. december 2021 | Læs mere


  Can AI bring value to your business?

  You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

  08. december 2021 | Læs mere