Google giver mere plads til e-mail

En ny betalingspligtig premierudgave af Google Apps tilbyder udvidede sikkerheds-funktioner og 25 GB plads til elektronisk post.

Google har udvidet den betalingspligtige firmaversion af Google Apps med flere nye funktioner og samtidig mere end fordoblet den maksimale mail-kapacitet fra 10 GB til 25 GB. En del af de nye funktioner kommer fra sikkerhedsfirmaet Postini, som Google købte i juli for 625 millioner dollar. Det gælder blandt andet nye filtre, der beskytter mod spam og virus.

Postini-teknologien giver også mulighed for at definere regler, som blokerer alle udgående mails med bestemte nøgleord, f.eks. for at forhindre at medarbejdere sender beskeder med fortrolige informationer.

Der kan oprettes filtre for enkelte medarbejdere eller bestemte grupper, og administratorer kan gemme kopier af alle mails, der sendes i virksomheden. Slettede mails kan genskabes op til 90 dage senere.

Premierudgaven af Google Apps giver også mulighed for, at andre mailudbydere end Googles egen Gmail kan integreres i tjenesten. Hvis man bruger Gmail, har man altså nu 25 GB plads for hver bruger.

Det koster 40 euro pr. brugerkonto om året at tegne abonnement på Google Apps Premier, og der tilbydes i øjeblikket en gratis prøveperiode på 30 dage. Danske brugere får adgang til de nye funktioner fra november, men grænsefladen er kun på engelsk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere