Wikipedia får officiel anerkendelse

Den tyske regering vil bruge penge på at forbedre det tyske Wikipedia.

Det er dog på et snævert område, at tyskerne vil skrive til Wikipedia. De nye artikler skal omhandle biobrændsel, eller det, de under et kalder "voksende råstoffer". Som eksempel raps, som bliver presset til olie, der kan bruges i motorer.

Det er Fagagenturet "Nachwachsende Rohstoffe", som skal stå for forbedringerne. Selvom lederen af agenturet erkender, at visse mener er "forbilledligt beskrevet", er der stadig mange stikord, der kunne tåle en omgang.

Agenturet understreger, at man vil sætte alt ind på forhånd at have uddannet deres eksperter til at forstå Wikipedias opbygning. I modsætning til traditionelle videnskabelige artikler, der gerne bliver læst et par gange og så sendt i trykken, forandrer Wikipedia sig konstant.

Det er ikke det såkaldte fagagentur, der skal føre pennen. Den opgave er overdraget til Nova Institut, som er et tværfagligt institut med opgaven at promovere miljøvenlige løsninger.

Projektet er finansieret af det tyske fødevareministerium.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere