Ny dansk web-tjeneste lover nemmere sms-håndtering

Flyt arbejdet fra din smartphone til pc?en.

Sms-håndtering i en web-browser er set før – endda mange gange. Alligevel håber de to fynske web-entreprenører og iværksættere Elias Naur og Martin Willer Tychsen, at de kan tilføre markedet noget nyt og brugbart med tjenesten browsertexting.com.

Deres tjeneste virker i første omgang kun for folk med en Android-baseret smartphone. Telefonen parres med en browser, hvorefter dens kontaktbog dukker op i et chatvindue på pc-skærmen.

Martin Tychsen forklarer, at browsertexting adskiller sig fra de fleste andre lignende tjenster gennem app-modellen. Ved at slippe for at køre en server på telefonen, sparer brugerne på batteriet. Alle beskeder er AES-krypteret, så andre kan ikke se, hvad der sendes.

”Vi kræver ikke, at telefonen er på samme netværk som computeren. Vi kræver ikke engang at telefonen er i nærheden. Bare at vores lille app er installeret, så kan du i princippet lade telefonen ligge hjemme, i skuffen, ude i bilen eller nede i køkkenet, og bare den som minimum har adgang til mobilt datanetværk eller på anden måde internettet,” siger han.

De to fynske iværksættere skiller sig også ud fra andre tjeneste-udbydere ved hverken at kræve registrering eller signup.

iPhone-brugere kan kigge langt efter en app til tjenesten:

"Vi har ikke valgt at understøtte iPhone endnu. For at kunne tilgå de funktioner i telefonen som muliggør modtagelse og afsendelse af SMS'er, skal iPhonen jailbreakes. Til gengæld er Android langt mere åbent, og vi har kunnet udvikle systemet uden at bryde nogle rettigheder", fortæller Elias Naur.

Han har ikke interessen for it og teknologi fra fremmede: Elias er barnebarn af den berømte danske computer-pioner, professor Peter Naur.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere