Artikel top billede

Konica Minolta: Vigtigt at leasingsag bliver fulgt til dørs

Direktør Martin Rahbek bekræfter, at Konica Minolta er den største kreditor i konkursboet efter den svindelmistænkte forhandler AM IT Partner.

Trods et udestående på et tocifret millionbeløb har Konica Minoltas danske direktør Martin Rahbek sat sig selv i venteposition i sagen om det påståede leasingcirkus hos den tidligere Konica Minolta-forhandler AM IT Partner.

Efter at AM IT Partner i november 2009 blev smidt ud af Konica Minolta, gik selskabet konkurs. Efterfølgende er kravene mod konkursboet løbet op i 21 millioner kroner. Siden er de to ejere af selskabet blevet politianmeldt, men her knap halvandet år senere er politiet stadig i gang med at efterforske sagen.

Martin Rahbek, der også er formand for IT Branchens udvalg for kopi og printproducenter, ønsker dog ikke at afsløre den præcise størrelse af sit krav.

»Vi er den største kreditor og står for i hvert fald halvdelen af de krav, der er rejst mod AM IT Partner,« siger Martin Rahbek.

Ifølge CRNs oplysninger arbejder jurister i Konica Minolta sammen med politiet om at udrede sagen, hvilket Martin Rahbek dog ikke ønsker at kommentere.

»Vi vil gerne have, at de forskellige dele af denne her sag bliver kørt i den rigtige rækkefølge. Det er konkursboets kurator, der styrer sagen, fordi det er ham, der har anmeldt AM IT Partner til politiet,« siger Martin Rahbek.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?