Artikel top billede

Konica Minolta: Vigtigt at leasingsag bliver fulgt til dørs

Direktør Martin Rahbek bekræfter, at Konica Minolta er den største kreditor i konkursboet efter den svindelmistænkte forhandler AM IT Partner.

Trods et udestående på et tocifret millionbeløb har Konica Minoltas danske direktør Martin Rahbek sat sig selv i venteposition i sagen om det påståede leasingcirkus hos den tidligere Konica Minolta-forhandler AM IT Partner.

Efter at AM IT Partner i november 2009 blev smidt ud af Konica Minolta, gik selskabet konkurs. Efterfølgende er kravene mod konkursboet løbet op i 21 millioner kroner. Siden er de to ejere af selskabet blevet politianmeldt, men her knap halvandet år senere er politiet stadig i gang med at efterforske sagen.

Martin Rahbek, der også er formand for IT Branchens udvalg for kopi og printproducenter, ønsker dog ikke at afsløre den præcise størrelse af sit krav.

»Vi er den største kreditor og står for i hvert fald halvdelen af de krav, der er rejst mod AM IT Partner,« siger Martin Rahbek.

Ifølge CRNs oplysninger arbejder jurister i Konica Minolta sammen med politiet om at udrede sagen, hvilket Martin Rahbek dog ikke ønsker at kommentere.

»Vi vil gerne have, at de forskellige dele af denne her sag bliver kørt i den rigtige rækkefølge. Det er konkursboets kurator, der styrer sagen, fordi det er ham, der har anmeldt AM IT Partner til politiet,« siger Martin Rahbek.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere