Artikel top billede

Her er fem opladere, der vækker opsigt

En iPhone-ædende orm, et træ bestående af solpaneler, et dansearmbånd og en luftmadraspumpe - det er nogle af ingredienserne i nogle af de mere underlige opladere.

1. Orme-opladeren

Den japanske mediekunstner Mio I-zawa har fremstillet en ledning, eller en orm man vil, som gør det lidt mere underholdende at lægge iPhonen til opladning.

Når man sætter iPhonen i opladeren, starter ormen. Den forsøger at suge livet ud af mobilen, men det er faktisk det modsatte, som er ved at ske. Med underlige bevægelser kæmper opladeren med at sætte iPhonen til livs, men i sætte ende må den opgive, og så er telefonen fuldt opladt.


 

2. Bonzai-opladeren

Hele 54 solpaneler er opladeren fra Vivien Müller udstyret med. PhotonShyntese, som opladeren så mundret hedder, kan lagre solenergien fra de mange små paneler, så man ikke behøver have telefonen i docken, mens solen skinner. Banzai-træet er bygget op af en masse grene, som er koblet sammen med minijack-stik. Det betyder, at man altid kan dreje solpanelerne i den mest optimale retning, og dermed kan man hurtigt få miljøvenlig juice på mobilen.

3. Danse-opladeren

Tilbage i 2008 sendte Orange en helt festival-serie på markedet. Blandt seriens produkter var blandt andet denne lettere spøjse oplader. Velegnet til koncerterne, hvor man alligevel ikke kan holde armene i ro, oplader "Orange Dance Charge" din mobiltelefon, alt imens du headbanger eller danser ”the funky chicken” foran Orange Scene.

4. Pumpe-opladeren

Orange sendte også sidste år en serie produkter af sted mod festivalfolket. Denne gang var fokus ikke rettet mod solen og vinden, men mere på at aktivere lejrenes mennesker. Det resulterede blandt andet i denne ”Power Pump Charger”, som i al sin enkelthed bygger på, at man skal pumpe sit mobilbatteri op, som man pumper luftmadrassen op. Så op på lakridserne og pump - det vides ikke, hvor mange pump en helt telefonopladning kræver.

5. yoyo-opladeren

Gå tur med hunden, Eiffeltårnet og gyngen. Tricks som de fleste kan huske fra de utallige yoyo-diller, som gennem årene har hærget skolegårdene. iYO hedder denne specielle oplader, der opsparer den kinetiske energi, når den spinder. Det vil sige, at jo længere tid, man kan holde den kørende, jo mere strøm er der til at lade telefonen. Så frem med de gamle yoyo-skills, og så burde det ikke være nogen sag at få strøm på den flade mobil.

Se en kort videopræsentation af iYO'en her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere