SAP hugger ERP-profil fra Microsoft

Tyskejede SAP har headhuntet 41-årige Sten Frellesvig hos Microsoft og fortsætter dermed sin salgsoprustning i midmarket.

ERP-producenten SAP mener tilsyneladende sine tidligere udmeldinger om skærpet konkurrence over for Microsoft ganske alvorligt.
I hvert fald har SAPs nordiske organisation netop headhuntet 41-årige Sten Frellesvig hos konkurrenten i Hellerup, hvor han hidtil har haft ansvaret for forretningsudvikling overfor midmarket-kunder. Hos SAP skal han arbejde med det samme forretningsområde med titel som intet mindre end Business Execution Support & Business Development Manager for SME-markedet i Norden.

Ansættelsen af Sten Frellesvig er den tredje markante ansættelse hos SAP Nordics indenfor det seneste år, hvor også Maja Løve Dybdahl og Thomas Djursø er kommet til fra henholdsvis Columbus IT og SAS Institute.

»SAP har oplevet stor udvikling på midsize-markedet de seneste år, og derfor er det særlig interessant at blive en del af SAP-teamet på et tidspunkt, hvor kunderne fra midsize-markedet søger yderligere effektiviseringer på deres ERP-systemer. Jeg kan med mine 15 års erfaring med ERP-systemer bidrage til en fortsat optimering og effektivisering af de interne processer, samtidig med at vi selvfølgelig skal vinde endnu større indpas blandt de nordiske SME’ere,« siger Sten Frellesvig om sit jobskifte,

SAPs nordiske SME-direktør, Peter Ditlev, siger i en kommentar, at Sten Frellesvig får en vigtig rolle i forhold til at udvikle SAP’s tilbud til SME-markedet, hvor SAP ifølge Ditlev i 2009 havde en vækst, der lå højere end den generelle markedsvækst.

»Vi opruster på ledelsessiden med erfarne kræfter. Selvom markedet er presset, står SAP stærkt, fordi vi kan levere væg-til-væg løsninger, har markedets stærkeste brancheløsninger kombineret med markedsledende BI-løsninger. Med ansættelsen af Sten kan vi fortsætte den gode udvikling og følge med i den hårde konkurrence på markedet,« siger Peter Ditlev.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere