Artikel top billede

HP-satsning giver pote for Digital House

Den Canon-ejede printforhandler Digital House rykker op i HPs superliga og planlægger at udvide medarbejderstaben.

HP har rykket print- og kopiforhandleren Digital House op til sit højeste partnerniveau - Preferred Strategic Partner Gold. Det glæder administrerende direktør Jesper Stahl, som nu kan se frem til et tættere samarbejde med HP med bedre bonus- og uddannelsesmuligheder.

Jesper Stahl siger, at den højere partnerstatus skyldes, at markedet har taget godt imod HPs printere og multifunktionsmaskiner, som komplementerer Digital House’s Canon-produktportfølje.

Direktør for HP’s danske printforretning, Peter Koch siger, at Digital House trods finanskrisen har præsteret en imponerende vækst de seneste to år, samtidig med at virksomheden til fulde lever op til HPs krav til cerfiticeringer mm.

»At Digital House kan sælge den mængde HP-produkter, som de har gjort, opfatter vi som et klart tegn på, at der er en stor gruppe loyale HP-kunder, der ikke ønsker at skifte til andre leverandører, fordi de er tilfredse og hjemmevante med HP-platformen,« siger Peter Koch.

I kølvandet på HP-udnævnelsen opruster Digital House fra årsskiftet sin salgsafdeling med ansættelse af flere nye medarbejdere for at matche efterspørgslen i markedet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere