Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Når sikkerhed, overvågning og it smelter sammen

SYNSPUNKT:

I de senere år har markedet for sikkerhed og videoovervågning været inde i en markant udvikling, ja, man kan måske endda kalde det et opsigtsvækkende paradigmeskifte. Flere og flere virksomheder får øjnene op for, hvorfor det kan betale sig at investere i IP-baserede videoovervågningsløsninger, og de helt enkle årsager er fleksibilitet, flere og bedre integrationsmuligheder med andre it-systemer og langt bedre billedkvalitet. Og netop denne tættere integration med andre it-systemer har også fået sikkerhedscheferne og de it-ansvarlige til at tænke i nye baner og endnu vigtigere – at tænke sammen.
For i takt med at sikkerheden bliver netværksbaseret, og it-systemerne udbygges, indser virksomhederne, at it og sikkerhed er uløseligt forbundne og skal anses som en del af kerneforretningen. Og det er her, at it-forhandlerne kan og bør udnytte deres relationer til it-chefen og viden om infrastruktur.
Denne branche- og samfundsmæssige udvikling tvinger derfor de traditionelle sikkerhedsinstallatører til at tænke i helt nye baner, da det ikke længere er nok at kunne montere et overvågningskamera; nu skal de vide alt om servere, netværk og software, hvilket jo er hverdag for den mest almindelige it-forhandler.
I takt med at lovgivningen åbner mere og mere op for brugen af videoovervågning, bør vi som producent af videobaseret overvågningssoftware være klar med løsninger og produkter, der kan støtte op om de øgede krav, der kommer fra politikerne om at sikre boligområder, kommunale anliggender og erhvervskunder.
Det kan Milestone. Vores åbne platform af videoovervågningssoftware kan integreres med mange forskellige hardware- og softwaresystemer, og det gør det muligt at binde sikkerhed, overvågning og it sammen, og det skaber samtidig en ny forretningsmulighed for it-forhandlerne. Tænk på den enorme mængde data der generes og de høje krav, der er for netværket for at kunne håndtere ”billeder”.
For at drive denne konvergens i markedet skal partnerne tilbydes omfattende træning og uddannelse, hvilket vi har stor fokus på hos Milestone, så de kan være på forkant med udviklingen og imødekomme kundernes forventninger om et tættere samspil mellem it og sikkerhed.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere