Spotify er i Danmark - prøv det gratis her

Så fik vi Spotify på dansk grund - se her, hvordan du kommer i gang.

Tirsdagens rygter talte sandt - Spotify er her til morgen åbnet op for danskerne.

Efter flere års ventetid og forhandlinger med musiker-organisationen KODA er det nu muligt at benytte streamingtjenesten fra din danske ip-adresse.

Spotify går ganske enkelt ud på at streame musik direkte fra nettet - det er ganske lovligt, og du kan vælge mellem millioner af musiknumre.

Du kan også lave dine egne spillelister med alle dine yndlingsnumre.

Det koster det

Vi har fået hele pakken fra Spotify til Danmark. Det vil sige, at der både er mulighed for gratis adgang og betalt adgang.

Spotify tilbyder tre produkter: Free, Unlimited og Premium.

Free er gratisadgangen. Her kan du høre musik gratis i 20 timer, du må leve med reklamer og kan ikke bruge tjenesten offline eller på din smartphone. I praksis er der tale om et "prøv det, før du køber det"-produkt.

Unlimited koster 49 kroner om måneden. Her kan du høre ubegrænsede mængder af musik, og så slipper du for reklamerne. Men du kan stadig ikke bruge tjenesten offline eller på din smartphone med dette produkt.

Premium koster 99 kroner om måneden og giver dig alt, Spotify kan tilbyde. Ud over offline-adgang og mulighed for afspilning på smartphone får du forbedret lydkvalitet og eksklusivt indhold.

Hvis du klikker her og scroller lidt ned, kan du se et skema, der sammenligner de tre produkter.

Til sammenligning koster Telenors tilsvarende streamingtjeneste WiMP 99 kroner om måneden - dog kun 49 kroner, hvis du har flere abonnementer hos Telenor.

TDC's streamingtjeneste TDC Play er derimod forbeholdt TDC- og YouSee-kunder, der får tjenesten med deres mobil- eller bredbåndsløsninger.

Sådan gør du

Du klikker dig ind på Spotify.com, hvor du vil blive præsenteret for muligheden for at downloade programmet. Når du har gjort det, vil du blive bedt om at logge ind.

Her klikker du på "Sign up", hvor du skal indtaste dit login til din Facebook-konto.

Herefter bliver du bedt om at vælge imellem ovenstående tre produkter.

Du kan roligt starte med gratisadgangen Free og se, om det er noget for dig. Du kan altid senere opgradere til et af de betalte produkter, hvis du får lyst.

Det gør du ved at klikke på dit navn øverst til højre på siden, når du er logget ind. Her kan du vælge "Subscription" og opgradere til enten Unlimited eller Premium.

Vi har testet det her til morgen, og alt ser ud til at virke, som det skal. Men som det ser ud i øjeblikket, skal du altså have en Facebook-konto for at kunne bruge Spotify. Ligeledes er siden engelsksproget. Om det bliver lavet om, ved vi ikke på nuværende tidspunkt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere