Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Her er de apps, du vil savne på Windows Phone

Føljeton - dag 4: Kan en iPhone-dreng lære at elske en Windows Phone? PC World Business Centers journalist har i en uge droppet sin elskede iPhone til fordel for en Windows Phone.

En af de ting, der er sværest ved at skifte mobilt styresystem, er at sige farvel til de mange dyre apps, du gennem tiden har købt.

Da jeg tidligere på ugen smed min iPhone ned i en skuffe og erstattede den med en Windows Phone, måtte jeg sige farvel til en lang række apps, som jeg havde købt til min iPhone.

Og det er måske lige netop den største udfordring for et styresystem som Windows Phone.

Mange brugere har ligesom jeg låst sig selv inde på enten Android-platformen eller Apples iOS-platform, hvor de har investeret en del sparepenge i en række apps, der efterhånden er gået hen og blevet uundværlige.

Og problemet er særligt stort på en mindre udbredt platform som Windows Phone, hvor udvalget af apps er betydeligt mindre end hos iPhone og Android.

Mange apps mangler

Problemet er størst med de nyeste apps, der næsten altid kommer først til iPhone og Android. Men på min Windows Phone mangler jeg også en række populære apps, som eksempelvis min netbank, en officiel Dropbox-app, Viber, Instagram, og paradoksalt nok også Skype, der ellers er ejet af Microsoft.

Problemet viste sig dog ikke at være helt så slemt, som jeg frygtede. Der findes faktisk også en række populære apps til Windows Phone. Eksempelvis fandt jeg en Angry Birds-app, en Facebook-app og danske TV 2 News' app er også blevet produceret i en udgave til Windows Phone.

Læs også:  
  
Dag 1: Kan en iPhone-dreng lære at elske Windows Phone?

Dag 2: Derfor er Windows Phone bedre til Facebook end iPhone

Dag 3: Office til Windows Phone er en fis i en hornlygte
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.