Artikel top billede

Har Logitech opfundet fremtidens mus?

Mange har forsøgt at revolutionere musen. Nu prøver Logitech igen.

Logitech forsøger sig nu med et helt nyt design til den gammelkendte computermus. Man skulle tro at det er næsten umuligt at genopfinde musen. Der er allerede afprøvet alle tænkelige varianter og former - men Logitech mener alligevel, at man har fundet på noget nyt.

Der er ikke noget scroll-hjul på den firkantede mus, Cube. I stedet skal man scrolle ved at føre fingeren hen over musens hovedpanel. Det minder om den måde man bruger en touchskærm på en smartphone. Logitech kalder denne teknologi for Flow Scroll.

Hvis man løfter Cube op i luften, skifter den selv til presenter-modus. Her kan den så bruges til at skifte mellem slides i en præsentation ved at trykke på overfladen.

Musen bruger et lithium-polymer-batteri og den er udstyret med en display der viser batteriets ladetilstand og en tænd/sluk-knap på toppen.

Cube-musens form og størrelse kan sammenlignes med en tændstiksæske, så den er også lige til at proppe i lommen (og nem at miste, skulle man tro) og skulle ligge godt i hånden.

Der kræves også en trådløs modtager på computeren, der bruger 2,4 GHz teknologi. Den er også meget lille og understøtter op til seks enheder.

Den usædvanlige mus er en af de mange dimser, der bliver vist frem på næste uges Consumer Electronics Show i Las Vegas. Den kommer i handlen til februar og den europæiske pris oplyses til 69 euro.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.