Artikel top billede

Sony er på vej med sin næste konsol

Det ser ud til 2012 bliver konsollernes år. En ny generation af de tre store spilmaskiner er på trapperne.

Både efterfølgeren til Xbox 360 og PS3 bliver vist på årets store spilmesse E3, der afholdes i juni 2012 i Los Angeles. Det skriver branchebladet MCV. Der har været været rygter om, at Microsoft ville vise sin næste Xbox på E3 2012. Men det er nyt, at Sony også er klar til at vise sin PlayStation 4.

MCV bygger sin historie på informationer fra en af Sonys partnere. Her fortæller man at Sony har signaleret, at PS4 bliver vist senere i år.

Sony ønsker muligvis at undgå at Microsoft kommer til at stjæle rampelyset med sin næste Xbox - og det kommer til at se ud som om Sony halter bagefter.

Redaktøren fra MCV bekræfter på Twitter, at hans kilde skulle være helt troværdig.

Britiske Gamesindustry.biz har tidligere skrevet at der kommer to meget forskellige versioner. En slags set-top-boks, der skal være meget billig og derfor ikke indeholder et optisk drev eller andre ekstra funktioner. Og en stor udgave med optisk drev, harddisk og bagudkompatibilitet.

Den billige og slanke udgave skal blandt andet bruges til at streame indhold fra nettet, f.eks. film fra Netflix (hvilket stadig ikke officielt er muligt i Danmark), mens den dyrere version er rettet mod hærdede gamere.

Gamesindustry.biz mener også, at Microsoft vil vise den nye konsol på E3-messen.

Den tredje af de store konsoller - Nintendo Wii - bliver også vist frem i en ny version på E3. Det ventes at Nintendo vil fortælle om de tekniske specifikationer, pris og lanceringsdato for Wii U i Los Angeles.

Så det ser altså ud til, at de nye generationer af alle tre spilkonsoller kan beses i år - selvom det er usikkert om de også kan købes i 2012.

De populære konsoller har også efterhånden mange år på bagen. Xbox 360 kom i december 2005 og er dermed allerede fyldt seks år. PS3 blev lanceret ét år senere og har altså været på markedet i fem år. Nintendo Wii - den eneste af de tre uden HD-understøttelse - kom i november 2006. Wii U blev afsløret på E3 i 2011 og ventes på markedet i andet halvdel af dette år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft ser ud til at have stoppet udviklingen af Windows 10X - er blevet lagt på hylden
Microsoft har stoppet udviklingen af Windows 10X, som dermed ikke står til at blive lanceret i år alligevel.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.