Artikel top billede

Nu kan dokumenter printes til Kindle

Med et nyt plug-in fra Amazon bliver det meget lettere at overføre sine personlige dokumenter til Kindle.

Nu bliver det nemmere at sende alle slags dokumenter fra computeren til læsning på de små Kindle-enheder. Amazon har frigivet et nyt Windows-program, Send to Kindle, der fungerer som en virtuel printer-driver.

Når programmet er installeret på computeren kan man højreklikke på dokumentfiler og vælge at sende dem direkte til Kindle-enheden. Dokumentet bliver så konverteret til PDF-format.

Man kan også sende dokumenter til Kindle fra en tekstbehandling eller andre programmer ved at vælge "Udskriv" og så klikke på Kindle i listen over printere. Det skulle fungere med alle programmer der er i stand til at udskrive dokumenter.

Det er ikke nødvendigt at koble Kindle til computeren for at overføre filerne. Det foregår over Kindle-enhedens normale internet-forbindelse, som også bruges til at hente nye e-bøger.

Send to Kindle programmet understøtter mange forskellige dataformater, herunder Word, tekst- og RTF-filer, JPEG, GIF, PNG og BMP billeder.

Pladsen på Kindle-enhederne er begrænset - typisk er der kun mellem 2 og 8 GB. Derfor kan man arkivere dokumenterne i sit Kindle Library, hvor de så kan overføres til enhederne efter behov. Det fungerer både med Kindle-læseprogrammet til computere, Kindle Fire tavlecomputeren og Kindle enhederne med E-Ink-skærm.

Softwaren kører indtil videre kun under Windows, men en Mac-version skulle være på vej.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere