Test: Elegant oplader til alle dine gadgets

Træt af ikke at kunne finde dine opladere? Træt af kabelsuppe? Så er Idapt i4 måske løsningen for dig. Opladeren er et multitalent, som giver strøm til alle dine gadgets - og som samtidig ser godt ud.

Anmeldelse: Idapt i4 er redningsmanden, hvis du er en klummergøj, som hele tiden smider din mobiloplader væk og ikke kan finde strømkablet til dit digitalkamera.

Den sorte oplader gør dig i stand til at fodre et arsenal af gadgets med strøm lige fra telefoner til håndholdte konsoller og tablet-pc'er.

Det er muligt at koble fire enheder til Idapt i4 ad gangen, og det smarte er, at opladeren er et multitalent.

Der er nemlig tre pladser øverst på opladeren, og de kan udskiftes med adaptere til dine forskellige gadgets.

Der følger adaptere med til Mini USB, Micro USB og iPhone/iPod samt ældre mobiltelefoner fra Nokia, Samsung, Sony Ericsson.

Det er nemt at klikke adapterne op af Idapt i4 og sætte nye i.
I siden er en USB-port placeret, og det betyder, at du også kan give enheder strøm på denne måde.

Det kunne eksempelvis være et digitalkamera, som er udstyret med en proprietær port til strøm.

Så længe du har USB-kablet, som fulgte med digitalkameraet, kan det kobles til Idapt i4. Det udvider Idapt i4's funktionalitet betragteligt.

Kun én Micro USB adapter

Den store ulempe ved Idapt i4 er, at opladeren ikke er udstyret med flere adaptere til Micro USB.

Det er den standard, som stort set alle nyere mobiltelefoner følger, og derfor vil der i de fleste husstande med flere beboere være stor sandsynlighed for, at flere end én benytter en telefon med denne standard.

Det giver naturligvis noget kamp om at få lov at docke telefoner, der er løbet næsten tør for energi.

Folkene bag Idapt i4 har dog været så smarte, at de sælger ekstra adaptere i løskøb, der kan plantes i toppen af Idapt i4, men det koster hurtigt en hundredekroneseddel per styk.

Udgiften skal lægges oven i prisen på cirka 450 kroner, som vi har set Idapt i4 til på nettet.

Det er derfor ikke nogen helt billig løsning, og Idapt i4 har også en anden ulempe.

Den tager nemlig ikke højde for, at nogle mobiltelefoner har Micro USB-porte placeret i siden og ikke i bunden, og derfor kommer de til at ligge ned, når de skal have strøm.

Det betyder, at de fylder voldsomt meget og kan rage ind over en af de andre adaptere.

Det er ikke nødvendigvis Idapt i4's skyld, men det er et problem, som man skal være klar over, hvis sparepengene kastes efter den multifunktionelle oplader.

Mens vi venter på trådløs strøm

Alt i alt er Idapt i4 et friskt bud på en smart og elegant oplader til familien og din store gadget-samling. Den kan fungere som central ladestation uden kabelsuppe, og du kan være bekendt at have den stående fremme i stuen eller køkkenet

Mens vi venter, på at producenterne finder på nogle endnu smartere tricks - som Canons forsøg på at overføre strøm trådløst - er Idapt i4 en udmærket løsning.

Især hvis du som denne anmelder er en kluddermikkel, som smider mobilopladere væk alt for ofte.

Videoen herunder viser, hvordan Idapt i4 kan bruges:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere