Test: Elegant oplader til alle dine gadgets

Træt af ikke at kunne finde dine opladere? Træt af kabelsuppe? Så er Idapt i4 måske løsningen for dig. Opladeren er et multitalent, som giver strøm til alle dine gadgets - og som samtidig ser godt ud.

Anmeldelse: Idapt i4 er redningsmanden, hvis du er en klummergøj, som hele tiden smider din mobiloplader væk og ikke kan finde strømkablet til dit digitalkamera.

Den sorte oplader gør dig i stand til at fodre et arsenal af gadgets med strøm lige fra telefoner til håndholdte konsoller og tablet-pc'er.

Det er muligt at koble fire enheder til Idapt i4 ad gangen, og det smarte er, at opladeren er et multitalent.

Der er nemlig tre pladser øverst på opladeren, og de kan udskiftes med adaptere til dine forskellige gadgets.

Der følger adaptere med til Mini USB, Micro USB og iPhone/iPod samt ældre mobiltelefoner fra Nokia, Samsung, Sony Ericsson.

Det er nemt at klikke adapterne op af Idapt i4 og sætte nye i.
I siden er en USB-port placeret, og det betyder, at du også kan give enheder strøm på denne måde.

Det kunne eksempelvis være et digitalkamera, som er udstyret med en proprietær port til strøm.

Så længe du har USB-kablet, som fulgte med digitalkameraet, kan det kobles til Idapt i4. Det udvider Idapt i4's funktionalitet betragteligt.

Kun én Micro USB adapter

Den store ulempe ved Idapt i4 er, at opladeren ikke er udstyret med flere adaptere til Micro USB.

Det er den standard, som stort set alle nyere mobiltelefoner følger, og derfor vil der i de fleste husstande med flere beboere være stor sandsynlighed for, at flere end én benytter en telefon med denne standard.

Det giver naturligvis noget kamp om at få lov at docke telefoner, der er løbet næsten tør for energi.

Folkene bag Idapt i4 har dog været så smarte, at de sælger ekstra adaptere i løskøb, der kan plantes i toppen af Idapt i4, men det koster hurtigt en hundredekroneseddel per styk.

Udgiften skal lægges oven i prisen på cirka 450 kroner, som vi har set Idapt i4 til på nettet.

Det er derfor ikke nogen helt billig løsning, og Idapt i4 har også en anden ulempe.

Den tager nemlig ikke højde for, at nogle mobiltelefoner har Micro USB-porte placeret i siden og ikke i bunden, og derfor kommer de til at ligge ned, når de skal have strøm.

Det betyder, at de fylder voldsomt meget og kan rage ind over en af de andre adaptere.

Det er ikke nødvendigvis Idapt i4's skyld, men det er et problem, som man skal være klar over, hvis sparepengene kastes efter den multifunktionelle oplader.

Mens vi venter på trådløs strøm

Alt i alt er Idapt i4 et friskt bud på en smart og elegant oplader til familien og din store gadget-samling. Den kan fungere som central ladestation uden kabelsuppe, og du kan være bekendt at have den stående fremme i stuen eller køkkenet

Mens vi venter, på at producenterne finder på nogle endnu smartere tricks - som Canons forsøg på at overføre strøm trådløst - er Idapt i4 en udmærket løsning.

Især hvis du som denne anmelder er en kluddermikkel, som smider mobilopladere væk alt for ofte.

Videoen herunder viser, hvordan Idapt i4 kan bruges:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere