Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Sådan afmelder du irriterende nyhedsbreve på ét minut

Det er dødsimpelt. Se her, hvordan du gør.

Vi ved godt, at du elsker vores nyhedsbrev (som du i øvrigt kan tilmelde dig lige her).

Men til gengæld er der ret stor sandsynlighed for, at du modtager tonsvis af andre nyhedsbreve, der er værdiløse og ikke bidrager med andet end endnu en ulæst mail til din indbakke.

Især de mange sociale netværk, som vi er registreret på, er slemme til at spamme os med opdateringer om, at nu er der en, der har skrevet på din Facebook-wall, en der er begyndt at følge dig på Twitter eller en af dine LinkedIn-kontakter, der har opdateret sin profil. 

Det er død-simpelt

Men en ny og død-simpel side ved navn notificationcontrol.com hjælper dig at rydde op i dine mail-indstillinger hos de mange forskellige sociale netværk.

Ofte er det ikke helt let at finde lige netop det sted på eksempelvis Facebook, hvor du afmelder mails.

Faktisk kan det være så kompliceret, at det er svært ikke at mistænke mange sider for bevidst at skjule afmeld-funktionen for dig. Men notificationcontrol.com lover til gengæld, at du på blot ét minut kan blive befriet for de mange mails.

Siden består sådan set blot af links direkte til indstillings-menuerne hos de forskellige netværk, men det virker efter hensigten - og det er det vigtigste.

Har apps adgang til dit privatliv?

Det er to unge fyre ved navn Ben Lang og Tim Kendall, der har lavet siden.

De er angiveligt blevet inspireret af en lignende side ved navn mypermissions.org, som efter samme princip gør det ultra-let for dig at rydde op i de mange apps på sociale netværk, som du ofte uden at tænke over det har givet adgang til dine personlige oplysninger.

Så når nu du er i gang, kan det også varmt anbefales, at du slår et smut forbi mypermissions.org og luger ud blandt de mange virksomheder, du har givet adgang til dine personlige data.

Læs også:
 

Sådan undgår du at drukne i en syndflod af mails

Sådan får du ultra-smarte genveje på din iPhone




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere






CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.