Artikel top billede

Idea Flight til iPad gør dine møder mere effektive

Med app'en Idea Flight kan du droppe projektoren og de udprintede dokumenter, når du holder møder.

Er medarbejderne på din arbejdsplads udstyret med en iPad?

I så fald behøver du ikke bruge en projektor eller dele tonsvis af fotokopierede sider ud, når du afvikler møder.

I stedet kan du bruge app'en Idea Flight, der er en møde-app, som lader dig dele skærmen på din tablet med de andre mødedeltagere.

Når du åbner Idea Flight, får du valget mellem to indstillinger: "Pilot" eller "Passenger".

Pilot-indstillingen er til personen, der afvikler mødet. Mens Passenger er til alle os andre mødedeltagere, der bare kæmper for at holde os vågne undervejs.

Plads til 15 passagerer

Idea Flight kan håndtere op til 15 passagerer per møde, og skal I på mødet gennemgå en pdf-fil, er det nødvendigt, at du åbner filen via Dropbox med Idea Flight, der har en Dropbox-integration. 

Det er derfor nødvendigt, at du har en Dropbox-konto, hvis du skal bruge Idea Flight til at afvikle et møde.

Her er Idea Flights ulemper

For at bruge Idea Flight er det også et krav, at alle mødedeltagere er koblet på det samme Wi-Fi-netværk.

Det betyder desværre også, at det ikke umiddelbart ser ud til, at du kan bruge Idea Flight under en telekonference, hvilket ellers ville være oplagt. 

Som Pilot har du fuld kontrol over passagerernes tablet-skærme. Du bestemmer, hvornår der skal skiftes side i de dokumenter, som I gennemgår, og du kan zoome ind og ud på forskellige dele.

Det betyder også, at du ikke risikerer, at der er en deltager, der mister fokus, fordi vedkommende pludselig begynder at læse forud i dokumentet eller præsentationen.

Det er naturligvis muligt at tilslutte din iPad til en projektor, så eventuelle mødedeltagere uden en tablet også kan være med. Men den store udfordring er naturligvis, at det virker bedst, hvis alle mødedeltagerne sidder med hver deres iPad. 

iPad er populær til business

Dog vinder tablets stadigt større udbredelse. Og før jul kunne Politiken rapportere, at den suverænt mest populære tablet, Apples iPad, indtil videre er blevet solgt i 350.000 eksemplarer i Danmark, og at julehandlen formodentligt ville skubbe salgstallet over de 400.000. Og en stor del af dem må formodes at blive brugt til arbejde, selv om iPad'en ofte bliver anset for at være et stykke legetøj.

En ny undersøgelse foretaget af analysehuset IDG Connect viser i hvert fald, at iPad'en ikke blot bliver brugt til fornøjelse. 91 procent af de adspurgte erhvervsfolk i IDG's undersøgelse oplyser, at de bruger deres iPad i forretningsøjemed.  

Idea Flight er gratis, hvis du kun skal bruge den i "passenger-mode." Skal du  bruge pilot-indstillingen, må du dog hoste op med 48 kroner.

Læs også:  

Send printeren på pension med de her iPad-apps  


13 tips: Sådan holder du din arbejdsuge nede på 37 timer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere