Artikel top billede

Motus jubler: Nu er der SKI-penge til os

(Rettet)Sammen med Atea og Comm/2 og KMD er Motus kommet med på SKI's server/storage-aftale. Direktør glæder sig til at tage markedsandele og spise kirsebær med de store.

I en tidligere version af denne artikel fremstår det fejlagtigt, som om de eneste forhandlere på rammeaftalen for Servere og storage (rammeaftale 02.03) er Atea og Motus. Første afsnit af artiklen er derfor rettet.

Motus-direktør Ulrik Helio jubler. Sammen med leverandører og store spillere som KMD og Atea er Motus sammen med Comm/2 kommet med på SKI's nye server/storage-aftale, der angiveligt er 800 millioner kroner værd i løbet af de næste to år.

"Vi skal ud og vinde en del af de penge," lyder det selvtillidsfuldt fra Ulrik Helio.

I forvejen leverer Motus til det offentlige og står blandt andet bag en stor cloud-løsning til Københavns Universitet. Alligevel er Ulrik Helio godt klar over, at Motus er en mindre spiller på markedet.

"Vi spiser jo kirsebær med de store. Vi tager markedsandele i det segment, hvor de største aktører er.  Det er der, de store infrastruktur-projekter er, som vi går efter ligesom dem," siger han.

Han er derfor glad for, at Motus selv er kommet på SKI-aftalen og ikke - som hidtil - skal agere underleverandør for en producent.

"Nu, hvor vi er direkte leverandør, har vi en større frihed til at vælge, hvilke produkter vi vil gå ud med til hvilke løsninger. Vi kan rådgive frit og anbefale den løsning, som vi synes fungerer bedst. Og hvis vi mener, at en løsning med flere forskellige mærker fungerer bedst, så siger vi det. Det er rart at have den frihed," lyder det fra Ulrik Helio, som er overbevist om, at Motus vil kunne gøre sig blandt de store.

"Vi har forøget vores omsætning og forbedret vores setup markant her ved indgangen til 2012. Med aftalen får vi adgang til et kæmpemarked, hvor vi bestemt regner med, at vi skal tage vores andel," slår han fast.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere