Her kan du downloade Windows 8 Consumer Preview

Microsoft er klar med den offentlige betaversion af Windows 8, som byder på radikale ændringer. Download og prøv Windows 8 Consumer Preview gratis her.

Windows 8 forventes at lande i butikkerne til efteråret, men allerede nu kan du prøve kræfter med Microsofts nyeste styresystem.

Softwaregiganten har nemlig netop frigivet den offentlige betaversion af Windows 8, som også kaldes Consumer Preview.

Der er store forventninger til Windows 8, da styresystemet er markant anderledes end de seneste versioner som Vista og Windows 7.

Den nye udgave vil naturligvis køre på bærbare og stationære computere, men Windows 8 vil også være i stand til at fungere på tablet-pc'er og andre mobile enheder.

Styresystemet stiller nogle helt andre og mindre barske hardwarekrav end tidligere, og samtidig er det for alvor optimeret til touch-navigation.

Det ses tydeligt på den mobil-inspirerede Metro-brugerflade, som er placeret oven på det gode, gamle skrivebord.

Samtidig kommer der med Windows 8 fokus på apps, og Microsoft åbner op for sin Windows Store, hvor der kan købes programmer.

Download: Du kan downloade Windows 8 Consumer Preview her.

Bemærk at der er tale om en betaversion. Derfor er der risiko for, at der kan opstå problemer med styresystemet, og installation er naturligvis på eget ansvar.

Husk at tage backup af alle vigtige data, inden du slipper Windows 8 Consumer Preview løs på din computer.

Og husk at installerer du Windows 8 oven på en anden version af Windows kan du *ikke* skifte tilbage. Den bedste løsning er at installere Windows 8 beta på en selvstændig harddisk eller på en ekstra ikke-vigtig computer.

Smugkig i september

Vi har allerede taget et smugkig på Windows 8, da styresystemet blev vist frem i september 2011 i en såkaldt Developer Preview.

Du kan læse om vores førstehåndsindtryk her.

Microsoft har dog siden tilføjet en række ændringer til Windows 8, blandt andet nye muligheder for at tilføje mapper til startmenuen og lade brugeren tilføje sine egne programmer til startskærmen.

Samtidig er det blevet nemmere at kopiere indhold.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere