Artikel top billede

Windows 8 bliver flottere med to skærme

En af de visuelle nyheder i Windows 8 er panorama-baggrunde, der strækker sig over to skærme.

I sidste uge kom den første Consumer Preview af Microsofts næste operativsystem Windows 8. Det indeholder både små og store ændringer i forhold til forgængeren. En af de visuelle ændringer er, at Windows 8 nu understøtter de såkaldte panorama-temaer. Det er baggrunde, som strækker sig over flere skærme.

Et enkelt panorama-billede kan altså strækkes, så halvdelen bliver vist på den venstre skærme og halvdelen på den højre skærme. I sin Windows Experience Blog fortæller Microsoft om denne nye funktion, som kræver at begge skærme har samme størrelse og kører med samme opløsning.

I bloggen finder man også en række eksempler på færdige baggrunde, der kan bruges under Windows 8 hvis man har en dual-monitor-opsætning. De kan også bruges hvis man kun har én enkelt skærm - men så kan man selvfølgelig kun se en del af billedet.

Det er ikke helt tilfældigt at Microsoft har implementeret den nye funktion. Stadig flere brugere arbejder med to eller flere skærme.

Der er også en anden ny funktion, som viser forskellige baggrundsbilleder på de to skærme. I Windows 7 er det blot det samme billede, der bliver vist på begge skærme.

Desuden har Windows 8 fået en funktion kaldet auto-color, som automatisk tilpasser farven i vindueskanterne og opgavebjælken til den valgte baggrund. Så man behøver ikke længere selv ændre farven manuelt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.