Artikel top billede

Hacker-konkurrence afslører hul i Firefox

Browserne falder på stribe i årets Pwn2Own hacker-konkurrence.

Både Google Chrome, Internet Explorer og Mozilla Firefox er blevet knækket under den årlige hacker-konkurrence Pwn2Own, der afholdes i forbindelse med CanSecWest sikkerheds-konferencen i Vancouver.

Her kan deltagerne vinde store beløb ved at hacke de populære browsere. Google har udlovet en førstepræmie på helt op til 344.000 kr., og Chrome var da også den første browser, der blev hacket i år.

Sidste år var Chrome den eneste browser, der ikke blev knækket, men i år kunne deltagerne vise, at denne browser heller ikke er skudsikker.

Både Internet Explorer og Mozilla Firefox er også blevet hacket i de seneste dage. Vincenzo Iozzo og Willem Pinckaers fandt et hidtil ukendt sikkerhedshul - et zero-day-exploit - i Firefox og vandt dermed konkurrencens andenpræmie på 170.000 kroner.

I et interview med ZDNet fortæller de, at det kun tog en enkelt dag at udvikle den nødvendige kode til at udnytte sikkerhedshullet.

Pwn2Own løb over tre dage og man kan læse mere om konkurrencen på den officielle hjemmeside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere