Artikel top billede

Dell køber firewall-firma for milliarder af kroner

Kæmpestore firewalls skal bundles med Dells servere.

Dell har indledt opkøbet af sikkerhedsfirmaet SonicWall.

<span>Parterne har ikke oplyst prisen, men analytikere mener, at Dell lægger mellem seks og ni milliarder kroner.</span>

Når handlen som forventet er gennemført til sommer, vil Dell kunne bundle sine servere med en omfattende portefølje af tunge sikkerhedsprodukter.

Det gælder ikke mindst SonicWalls meget store firewall-appliances, SuperMassive, som er beregnet til beskyttelse af de største datacentre.

SonicWall har solgt sine sikkerhedsprodukter gennem 15.000 partnere og forhandlere, hvor Dell traditionelt har været kendt for sin direkte-strategi. Det nye ejerskab betyder dog ikke, at sikkerhedsfirmaets salgskanal bliver tørlagt, forsikrer Dell.

"Vi har stadig en del due dilligence-arbejde at gøre, før det hele kan afklares, men vi har været meget engagerede i at finde ud af, hvordan deres kanal og deres teknologi virker. Vi regner med at lære en masse om om deres partnere," siger Dells øverste kanalchef, Greg Davis, til det amerikanske CRN.

SonicWall har 300.000 kunder i 50 lande. Selskabet beskæftiger 950 ansatte i Californien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen