Artikel top billede

DR går open source - skrotter Microsoft CMS

Drupal skal være statsradiofoniens nye CMS.

DR følger nu i fodsporene på flere andre store mediehuse, som har valg det open source baserede Content Management System Drupal. 

Drupal skal erstatte det gamle Microsoft CMS, som DR siden sidste år har ledt efter en afløser til.

Det er en af de større sites herhjemme, der nu flytter over på Drupal.

DR kalder selv sin hjemmeside for "Danmarks måske mest komplekse og omfattende website med flere hundrede tusinde sider."

DR har anvendt Microsofts CMS gennem ti år, men det er ifølge Version 2 blevet for ufleksibelt og trægt for de hastigt voksende web-aktiviteter.

"Samtidig er det en del af vores public service-kontrakt, at vi i videst muligt omfang skal benytte åbne standarder, og med det nye system tager vi et kæmpestort skridt i den retning", siger Michael Arreboe, der er kanalchef for dr.dk.

Drupal anvendes i dag af medievirksomheder som TV 2, Berlingske Media, Washington Post og The Economist.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere