Artikel top billede

Forårsferie? Sådan undgår du at få lokumspladsen

Se hvordan du får de bedste pladser, når du skal bestille flyrejse.

Når der skal bestilles flybilletter, kan der ofte gå sport i at finde de billigste billetter.

Men vores research er ikke altid lige så dybdegående, når det handler om at finde de bedste billetter.

Noget som vi let kommer til at fortryde efter en transatlantisk forretningsrejse med plads klods op og ned af flytoilettet.

Gratis app finder de bedste plads

Den situation kan den nye gratis iPhone-app SeatGuru dog hjælpe dig med at undgå.

Appen er udviklet af Tripadvisor.com, der er kendt for at samle hotelanmeldelser om hoteller over hele verden, og den gør det muligt for dig at finde et oversigtskort over sæderne på flymodeller fra de fleste store flyselskaber.

Oversigtskortet giver dig et overblik over, hvordan de forskellige sæder er placeret - og de bedst placerede sæder har Seatguru markeret med en grøn farve.

Standardsæder er markeret med hvid, mens sæder, der er mindre anbefalesværdige, er markeret med gul og i værste tilfælde rød.

Få beskrivelse af pladsen

Klikker du på det enkelte sæde, får du en beskrivelse af, hvilke fordele og ulemper der er forbundet med sædet. Det kan eksempelvis være, at sædet har særligt meget benplads, at vinduet har begrænset udsyn eller at sædet ikke kan lænes tilbage.

Ud over anbefalinger til flysæder giver Seatguru dig også en status på din aktuelle flyafgang. Til dette formål vil vi dog også anbefale dig at bruge apps som Airport Zoom eller Københavns Lufthavns egen app.

Ligesom disse to apps kan Seatguru godt gå hen og blive en uundværlig rejseapp.

Er du interesseret i at finde flere gode apps til din kommende rejse, bør du læse denne artikel:

Fem apps som du skal have med på forretningsrejsen

Læs også:

Sådan får du dit drømme-hotel til den laveste pris

Her er de fede gadgets til din forretningsrejse

Her finder du de fedeste hoteller på nettet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere