Artikel top billede

LG klar med fleksibelt e-papir

Det nye supertynde display skal "revolutionere" markedet for e-bøger.

Den koreanske elektronik-koncern LG har annonceret et nyt fleksibelt display med en tykkelse på blot 0,7 millimeter, som kan bøjes i en vinkel på op til 40 grader. De første e-bogs-læsere med det nye elektroniske papir skulle allerede være klar i Europa i næste måned.

LG skriver selv i en pressemeddelelse, at display vil "revolutionere markedet for e-bøger". Plast-displayet på seks tommer har en opløsning på 1.024 x 768 billedpunkter. Det er omtrent en tredjedel tyndere end typiske displays til e-bogslæsere og vejer kun halvt så meget (14 gram).

Det skulle også være mere holdbart. Selv et fald fra 1,5 meter eller et slag med en hammer efterlader ingen skader på det elektroniske papir.

LG fremhæver at det er mindre trættende for øjnene at læse tekst på elektronisk papir sammenlignet med en konventionel computerskærm. Desuden er det billigere at fremstille og bruger betydelig mindre strøm. I modsætning til en normal skærm skal man kun bruge energi, når man skifter fra det ene billede til det næste.

Amazon bruger også E-Ink-teknologi i sine Kindle-læsere. Men disse displays kan ikke bøjes. En rigtig digital avis - der kan bøjes ligesom en papiravis eller et blad - findes endnu ikke. Men det kan også være lige på trapperne, hvis man skal tro LG.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.