Artikel top billede

Ny nettjeneste gør det pærelet at holde video-møder

Meetings.io er en ny internettjeneste, hvor du lynhurtigt kan oprette et virtuelt møderum.

Der findes masser af løsninger, hvis du vil holde videokonferencer med kunder, samarbejdspartnere eller måske endda jobansøgere.

Skype, Apples Facetime og Hangout-funktionen på Googles sociale netværk Google+ løser opgaven perfekt.

Men der er desværre én ulempe ved dem alle sammen. Fælles for dem er nemlig, at du enten skal downloade et stykke software eller registrere dig som bruger for at komme i gang. Det kan være en barriere, når du skal holde et hurtigt møde med en person, du ikke kender i forvejen.

Og med Skype løber du endda risikoen for, at personen, du skal tale med, tilføjer dig som kontakt, hvilket ikke altid er belejligt, hvis det er en person, som du blot har flygtig kontakt med.

Registrering er ikke påkrævet

En løsning på problemet kan være at bruge det helt nye og gratis internettjeneste Meetings.io. Her er det hverken nødvendigt at downloade et stykke software eller registrere dig som bruger.

Du går blot ind på hjemmesiden og klikker på "get a meeting room," hvorefter du får et link, som du kan sende til de andre mødedeltagere.

Du kan invitere op til fem personer til videokonferencer, og det er desuden muligt at lave skærmdeling, hvis du eksempelvis vil vise de andre mødedeltagerne noget på din skærm.

Meetings.io giver også mulighed for, at I kan gruppe-chatte undervejs, ligesom du også kan tage dine egne private notater - som de andre ikke kan se - under mødet. Selv om du kan bruge Meetings.io uden at registrere dig som bruger, kan du med fordel oprette din egen profil, der giver dig adgang til en fast Meetings-adresse. Det kunne eksempelvis være meetings.io/mitmoederum.

Det eneste krav for at bruge Meetings.io er, at du har installeret Flash på din computer, hvilket desværre udelukker, at du kan bruge tjenesten på iPad eller iPhone.

Foretrækker du Skypes brugerflade, som er velkendt for de fleste, kan du læse PC World Business Centers guide til, hvordan du opretter en videokonference med Skype.

Læs også:
 

Oh no - hackerne kigger med på dit webcam   

5 gode råd: Bliv skarp til Skype i arbejdstiden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.