Artikel top billede

Foto: Mads Elkær.

Lav "en Stein Bagger": Sådan snyder du Google

En ny nettjeneste gør det pærelet at fjerne de dårlige søgeresultater fra Google.

Da Stein Bagger i 2008 blev afsløret som stor-svindler, spurgte mange sig selv:

"Hvordan kan én mand fuppe så mange mennesker?"

En del af forklaringen er, at Stein Bagger hyrede en ekspert til at manipulere med sine Googe-resultater, så gamle svindelsager ikke længere dukkede op som de første søgeresultater.

Dukker der også uheldige søgeresultater op, når folk Googler dit navn, behøver du ikke hyre en dyr søgemaskine-ekspert, som Stein Bagger gjorde.

Ny tjeneste fjerne skjuler resultater

I stedet kan du hente hjælp hos den nye internettjeneste Brandyourself.com, der automatisk hjælper dig med at skubbe irriterende søgeresultater ud i glemslen og erstatte dem med mere positive resultater.

Når du opretter dig som bruger på Brandyourself.com, skal du først oprette din egen profilside, som Brandyourself sørger for bliver placeret i toppen af dine søgeresultater.

På profilsiden kan du skrive dit cv og dine kontaktoplysninger på samme måde, som du gør på en af disse visitkortsider, som vi tidligere har omtalt.

Brandyourself giver dig desuden en oversigt over dine Google-resultater. Ud for hvert resultat kan du markere det som et "positivt resultat", hvis du vil have det højere op på listen, mens du kan markere det som et "negativt resultat", hvis du vil have det længere ned.

Du kan desuden tilføje de positive links, som du gerne vil have til tops i dine søgeresultater. Eksempelvis artikler, hvor du selv eller din virksomhed har fået positive omtale.

Til at starte med kan du gratis tilføje tre links, men du kan købe et premium-medlemskab, der giver dig ret til at tilføje et ubegrænset antal links.

Et premium-medlemskab koster enten 55 kroner om måneden eller cirka 450 kroner om året.

Læs også:

Kendt blog-kriger: Derfor skal din virksomhed blogge 

Sådan skriver du en fed pressemeddelelse
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere