Artikel top billede

Gabestokken Yelp skal styre danskernes restaurant-besøg og butiks-valg

Amerikansk gigant har sat sig for at erobre det danske marked for internet-anmeldelser.

En dansk version af den store anmeldelses- og guide-tjeneste Yelp har slået dørene op herhjemme. I første omgang vil Yelp forsøge at samle et community med anmeldelser og guides for butikker, restauranter og interessante fysiske steder i København - senere skal resten af landet underlægges rating-tjenesten.

"Når du sammenholder danskernes berygtede ærlighed og sorte humor med deres overordnede sans for kvalitet, især når det gælder madlavning, er vi sikre på, at vi her i Danmark har de rigtige byggeklodser for et blomstrende Yelp-community," siger Miriam Warren, der er firmaets europæiske marketingchef.

En af Yelps beundrere er iværksætter-guruen Martin Thorborg.

Han fortæller i denne let underbelyste video, hvordan Yelp i USA er blevet en magtfaktor, der kan afgøre succes eller fiasko for et nystartet spisested, fordi sitet fungere som gabestok, hvor utilfredse brugere kan anbringe virksomheder med dårlig service eller ydelser af lav kvalitet.

Martin Thorborg mener dog også, at Yelp kan bruges positivt af virksomhederne, fremgår det af hans indlæg. Yelp har over 66 millioner unikke brugere hver måned og kalder sig en af verdens største bruger-guides.

I København får Yelp blandt andet konkurrence af det brugerskabte MitKBH, Berlingskes AOK.dk og en anden amerikansk tjeneste Foursquare.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere