Artikel top billede

Fra prisoverrækkelsen i Dansk Erhverv ses bagerst Ole Sohn, Christian Ingemann Steffen Lüders Søren Friis Larsen Simona Maschi Alie Rose Niels Henrik Sodemann

Er Queue-it Danmarks mest innovative it-virksomhed?

Efter en stribe højt profilerede kunde-succeser kan startup-virksomheden Queue-it smykke sig med innovationsprisen fra Dansk Erhverv.

"Queue-it...leverer en meget innovativ og samtidig enkel it-løsning baseret på fremtidens teknologi, en løsning, der vækker beundring og anerkendelse."

Sådan lød de rosende ord, fra dommerpanelet, da Dansk Erhvervs innovationspris "Videnstafetten" i går blev tildelt Queue-it.

"Queue-it's kø-løsning har brede anvendelsesmuligheder og dermed også et kæmpestort potentiale: fra SKAT og over til web-shoppen, hvor kø-løsningen gør, at kunderne fastholdes på hjemmesiden, selvom der er ventetid. Det sker ganske enkelt ved, at kunderne hele tiden informeres om deres plads i køen. Virksomhedens produkt er allerede taget i brug på tre kontinenter, og interessen for deres ydelse er stigende. Med den rette tilgang og strategi er potentialet enormt, og dommerpanelet er meget spændt på, hvad fremtiden bringer," lød det fra dommerformand Steffen Lüders.

Queue-it var vinder i den ene af to kategorier, nemlig digital og teknologi. I den anden kategori 'rådgivning og kreativitet' vandt CIID (Copenhagen Institute of Interaction Design), der fik prisen for deres " innovative, interaktive designløsninger, der har sikret dem kunder som fx Mærsk, Novo Nordisk og Coloplast".

Sidste år vandt Hedal Kruse Brohus Videnstafetten i kategorien "Digital og Teknologi", mens Innovisor vandt i kategorien "Rådgivning og Kreativitet".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere