Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Zuckerberg klar med ny app til Facebook-sider

Facebook er i gang med at udrulle en ny app, der gør det lettere at administrere en Facebook-side fra mobilen. Se den nye app her.

Der er godt nyt til alle, der administrerer en Facebook-side.

Facebook forbereder sig på at sende en ny smartphone-app på markedet, der er målrettet folk, som er administratorer på en Facebook-side.

Hidtil har mulighederne for at administrere en Facebook-side fra en smartphone ellers været stærkt begrænsede.

Eksempelvis har du været tvunget til at logge ind på Facebook fra en browser, hvis du har ønsket at få adgang til de værdifulde tal og statistikker, der fortæller om, hvor aktive og engagerede brugerne på din Facebook-side er.

Kan downloades i flere lande

Men i de seneste dage har Facebook-brugere i Canada, New Zealand og Australien fået adgang til Facebooks helt nye iPhone-app, Facebook Pages Manager.

Appens design minder om den nuværende Facebook-app til iPhone.

Den store forskel er dog, at du fra denne app udelukkende kan vedligeholde dine Facebook-sider, og den nye app vil formodentlig især blive hilst velkommen af folk, der vedligholder mange Facebook-sider på én gang og har brug for at kunne administrere dem, mens de er på farten.

I skrivende stund er app'en endnu ikke tilgængelig i den danske App Store, og ifølge det amerikanske tech-medie Venturebeat forventes det, at app'en kun langsomt vil blive rullet ud til flere og flere lande.

Mediet har talt med en repræsentant fra Facebook, der oplyser, at app'en stadigvæk er i test-fasen.

Læs også:

Derfor skal du ikke købe Facebook-annoncer  

Kunderne raser på nettet - sådan får du styr på dem
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.