Artikel top billede

Er det verdens største tablet?

Den japanske Android-tavlecomputer har en skærm på hele 21,5-tommer.

Hvis du synes at skærmen i de nuværende tavlecomputere er alt for lille, så er der nu hjælp på vej fra Japan. Firmaet Kouziro har udviklet en tablet, som må være verdens største. Eller måske er det ganske enkelt falsk varebetegnelse. Den nye "Android tablet" har et skærmpanel på hele 21,5 tommer og vejer fem kilo.

Så den egner sig ikke rigtig til at holde i hånden eller proppe i tasken som en almindelig tablet.  

De tekniske specifikationer er meget almindelige for en Android-tablet. Den har en OMAP dual-core processor fra Texas Instruments, 1 GB hukommelse, 8 GB Flash, webcam, Wi-Fi, HDMI og micro-USB. Billedopløsningen på touch-skærmen er med 1.920 x 1.080 faktisk lavere end den nye iPad, som har 2.048 x 1.536 pixels på en 9,7 tommers skærm.

Så selvom skærmen altså er meget større, betyder det ikke nødvendigvis, at opløsningen også kan øges tilsvarende.

Kouziro markedsfører sin touch-computer som en tablet, der kan bruges til at spille, se film og surfe på nettet.

Men det er nok mere nøjagtigt at kalde den for en all-in-one pc med integreret touch-skærm, som altså kører med Android 4.0 i stedet for Windows.

Den er ingen meldinger om, hvornår den flade computer skal sælges uden for Japan.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere