Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Søballe udvider Dynateam mod vest

ERP-forhandleren åbner denne sommer en afdeling vest for Storebælt.

Læs også:
Søballe hyrer tidligere partner og Norriq-mand
Søballe udbygger Dynateam med ny fusion

Bjarne Søballe, der er administrerende direktør i sjællandskbaserede Dynateam, fortæller, at han længe har ønsket at have en afdeling tættere på sine jyske og fynske kunder. Det har han nu fået.

Første juli åbnede Dynateam Vest med kontor i Kolding. Afdelingen udgøres af syv erfarne Navision-konsulenter og -udviklere heriblandt tidligere Norriq-mand Poul Stokholm, som Søballe har ansat til at lede og sikre væksten i Koldingafdelingen.

"Vi er inde i en god udvikling, og det skyldes primært, at vi har de rette medarbejdere. Det er dem, der gør forskellen. Det er også tilfældet med den nye afdeling i Kolding, hvor Poul Stokholm sammen med seks andre meget erfarne personligheder fra branchen helt sikkert kan få skabt en god forretning," siger Dynateam-direktør Bjarne Søballe.

Det er ikke længe siden, virksomheden sidst udvidede medarbejderstaben. I maj fusionerede Dynateam med samarbejdspartneren Profacto, hvormed Søballe fik fire nye medarbejdere. Efter den seneste udvidelse har Dynateam nu i alt 35 medarbejdere fordelt på de to afdelinger. 

Læs også:
Søballe hyrer tidligere partner og Norriq-mand
Søballe udbygger Dynateam med ny fusion
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.